Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Webcam covers bedrukken

Ideaal relatiegeschenk tegen hackers!

Hoe vervelend is het of je continue moet denken,  Kijkt er iemand met mij mee? Bijna alle computers, tablets en laptops hebben een ingebouwde webcam. Heel handig, maar een webcam is heel makkelijk te hacken. Als je niet goed oplet kunnen vreemde mensen makkelijk met jouw camera meekijken. Wil je jouw relaties hier tegen beschermen? Laat dan webcam covers bedrukken met jouw logo bij Van Slobbe!


Let op: webcam covers hebben een EUIPO-registratie (patent). De originele webcam covers zijn alleen verkrijgbaar bij Van Slobbe! 

Webcam covers bedrukken met jouw logo

Webcam covers bedrukken doen wij in allerlei soorten en maten. Doorgaans zijn ze in ca. 1 week gelverd. De minimale afname is slechts: 100 stuks!

Angst voor hackers: 'Fabrikanten, zorg voor webcamklepje'

PRIVACY | Een autofabrikant moet zorgen voor een veilige auto. Waarom is de bouwer van een laptop niet verantwoordelijk voor een veilige computer? Bijvoorbeeld door verplicht een webcamschuifje in te bouwen? 

DÉ OPLOSSING: een webcam cover met logo, help je klanten zicht te beveiligen tegen hackers 

Webcam cover met logo voor macbook air en pro

Het kleine model is ook geschikt voor de Macbook. De hoogte van de kleine webcam cover met logo geeft een zeer kleine speling op de Macbook zodra deze gesloten is. 100% vermijden is helaas niet mogelijk, de webcam cover is nl. iets dikker dat het randje van de Macbook pro.

Webcam afplakken?
Dat is met deze handige kunststof webcam cover niet meer nodig. 

Simpel in gebruik: 
1. Trek voorzichtig het papier van de dubbelzijdige tape af
2. Positioneer de webcam cover over de lens van de camera
3. Druk de webcam cover stevig aan

Advies officier van Justitie Cybercrime inz Webcam Cover

De afdeling van Cybercrime zou graag een bepaald mechanisme in laptops en computerschermen willen zien waarmee de webcams compleet kunnen worden afgeschermd, bijvoorbeeld met een schuifklepje/ Webcam Cover. Wij springen hierop in door webcam covers bedrukken met jouw logo mogelijk te maken. Een erg leuk relatiegeschenk!

Er zijn echter nog maar weinig tot geen laptops en computers op de markt met een dergelijk mechanisme. Toch zijn er verschillende manieren om zelf een dergelijke mechanisme voor je laptop of computer te maken.

CyberSecurity >>> camera afdekken met een handig schuifje = Webcam cover bedrukken!

Dat we in ons dagelijks leven zo afhankelijk zijn van informatica heeft ook een keerzijde: we zijn hierdoor ook erg kwetsbaar. Als je telefoon of laptop gehackt wordt, dan kun je al je documenten kwijtraken, foto's die je privé wilt houden kunnen op internet komen te staan, of een cybercrimineel kan proberen via je webcam alles te zien krijgen wat je op dat moment aan het doen bent.
De hardware oplossing van deze handige webcam cover met logo biedt een oplossing. Geef je klanten dit leuke relatiegeschenk en/ of help je collega zich te beschermen tegen Cybercriminaliteit.
 

Hoe werkt de webcam cover? klik hier:

Deze webcam covers met logo zijn gemaakt van een stevige kwaliteit kunststof en voorzien van een 3M plakstrip op de achterzijde! Webcam covers bedrukken, handig in gebruik en een origineel relatiegeschenk!