Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Emmers bedrukken

Emmers bedrukken kan bij ons in kleine oplages. Wij bieden stevige emmers die lang meegaan, hierdoor zullen jouw relaties lang gebruik kunnen maken van emmers met jouw logo. Erg goed voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Kortom, een ideaal product om weg te geven als relatiegeschenk! Uiteraard is emmers bedrukken voor intern gebruik ook erg leuk. Laat ons jou adviseren over de beste optie in jouw situatie.

Emmer personaliseren

Emmer personaliseren kunnen wij doen met veel verschillende soorten. Zo hebben wij reguliere modellen, maar ook varianten met snoep erin of ijsemmers. Laat ons weten wat voor model je nodig hebt en hoe ze eruit moeten komen te zien. Wij sturen jou dan een op maat gemaakte offerte op om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wacht niet langer en vraag een offerte aan voor emmer personaliseren!

Emmers bestellen

Emmers bestellen kan bij ons in allerlei verschillende soorten, bedrukt of onbedrukt. Bij ons kan je snel jouw bestelling plaatsen, hierna gaan wij er direct mee aan de slag. Onbedrukt kunnen wij binnen enkele werkdagen leveren. Met bedrukking duurt het in de meeste gevallen een week. Wil je toch liever emmers bestellen die niet op onze site staat? Laat het ons dan weten en wij gaan op zoek naar het door jouw gewenste model. Online emmers bestellen gaat bij ons heel makkelijk.

Emmers met logo

Eerder gaven wij al aan dat het bij ons mogelijk is om emmers met logo te bestellen. Bij ons zijn er meerdere drukmethodes beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor zeefdruk waarmee een groot drukoppervlak mogelijk is. Indien gewenst kunnen wij ook in full colour bedrukken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we gaan ermee aan de slag. Emmers met logo bedrukken doen wij in eigen beheer waardoor wij snel kunnen leveren. Vaak lukt dit al binnen een week. Kortom, bestel jouw emmers met logo snel bij Van Slobbe!