Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Muismatten bedrukken

Muismatten bedrukken, bij iedere computer zijn ze wel te vinden, thuis of op kantoor. De muismat met logo. Wil jij er ook 1 cadeau doen aan jouw relaties? Van Slobbe heeft een ruim assortiment passend bij ieder budget.

Muismatten bedrukken, zeer leuk als relatiegeschenk. Iedereen gebruikt er immers weleens 1. Thuis of op kantoor. De muismat met opdruk is daarom erg leuk om weg te geven. Hij zal regelmatig worden gebruikt en jouw doelgroep ziet voortdurend jouw logo. Gegarandeerd extra naamsbekendheid dus. Ook gaat een muismat met opdruk lang mee. Een ideaal relatiegeschenk. Van Slobbe Nr. 1 in muismatten bedrukken!

Muismat op maat

Muismat op maat maken, je gaat voor zekerheid. Het bestellen van muismatten is eenvoudig, maar het is wel de bedoeling dat hij ook wordt gebruikt, dus een kwalitatief goede muismat is een 'must'. Zo niet, geef dan wat anders :) Wij bieden snelle levering. Wij maken ze van pvc-vrij materiaal en verbranden dus zonder giftige resten na te laten.  Wij gebruiken een bijzonder sterk antislipmateriaal (EPDM) als basis en geen EVA-schuim, dat over duidreelijk minder gewicht (kwaliteit) en grip beschikt. De meest voorkomende formaten zijn: 240 x 190 mm, 190 x 190 mm, ovaal 245 x 185 mm en rond diameter 190 mm incl. kleurendruk. Muismat op maat maken kan in al deze formaten vanaf 100 stuks. Wil je hem ook in een speciale vorm? Neem dan contact met ons op zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Stuur ons jouw design en wij gaan ermee aan de slag.

Muismat met logo

Je wilt muismatten met logo uit voorraad bestellen? Dat kan, wij hebben een ruim assortiment. Wij kunnen ze goedkoop en al vanaf vijftig stuks leveren. Bestel jouw muismatten met logo online en wij leveren binnen enkele dagen. Naast het meest verkochte model, de variant met een EVA foamlaag, leveren wij ook ultra dunne muismatten. Het voordeel van dit model is dat deze zeer stabiel blijft liggen op jouw bureau en kunnen bij publieke computers ook vastgeplakt worden aan de tafel. Muismatten bedrukken met logo doe je bij Van Slobbe!