Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Kalenders bedrukken

Wil je graag een relatiegeschenk cadeau doen dat lang en regelmatig wordt gebruikt? Kalenders bedrukt met jouw logo staan een jaar lang op het bureau van jouw doelgroep en worden dagelijks gebruikt. Hieronder kan je ons ruime assortiment aan kalenders met bedrukking vinden.

Kalenders bedrukken doe je bij Van Slobbe! Dit zijn net als bijvoorbeeld agenda's en notitieboekjes nog steeds populaire relatiegeschenken. Op elk kantoor tref je er immers wel 1 aan. Bij ons vind je een ruim assortiment. Met welk budget je ook zoekt, wij hebben er gegarandeerd 1 beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. Kalenders bedrukken gaat in de meeste gevallen op basis van offset bedrukking. 

Scheurkalender bedrukken

Een scheurkalender bedrukt met jouw logo is onmisbaar bij elke werkplek. Gaat u maar na, bijna bij elke werkplek hangt wel zo’n handige bedrukte scheurkalender.
Ze zijn goedkoop en er wordt een heel jaar lang gebruik van gemaakt.

Kalender met logo

Het is erg leuk om kalenders met logo cadeau te doen aan jouw klanten. Zij zullen er immers een jaar lang gebruik van maken en er dagelijks naar kijken. Het is ook leuk om ze cadeau te doen aan jouw personeel!

Kalender laten maken?

Wil je kalenders laten maken naar eigen design? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want naast onze standaard kalenders kunnen wij ze ook op maat maken. Stuur ons jouw design en wij gaan ermee aan de slag!