Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Kalenders drukken

Kalenders drukken doe je bij Van Slobbe! Dit zijn net als bijvoorbeeld agenda's en notitieboekjes nog steeds populaire relatiegeschenken. Op elk kantoor tref je er immers wel 1 aan. Bij ons vind je een ruim assortiment. Met welk budget je ook zoekt, wij hebben er gegarandeerd 1 beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. Kalenders drukken gaat in de meest gevallen op basis van offset bedrukking. Deze drukmethode is vooral geschikt bij grote oplages. Bestel je een klein aantal kalenders die je in full colour wilt bedrukken. Dan is digitaal drukken de beste optie. Zoek je kalenders met logo in 1 tot 4 kleuren? Zeefdruk of tampondruk is dan een goede optie, afhankelijk van het formaat van de kalenders. Ben je benieuwd hoe jouw logo staat? Vraag dan snel een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een gratis drukproef.

Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 20 december - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 3,62
Vanaf 250 stuk(s) Dinsdag 19 december - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 4,03
Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 20 december - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 1,65
Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 20 december - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 1,58
Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 6,70
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Donderdag 14 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,01
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Donderdag 14 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,83
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 8,51
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 7,19
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Donderdag 14 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,05
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Donderdag 14 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,28

Kalenders bedrukken

Kalenders bedrukken doen wij in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar scheurkalenders, jaarkalenders of bureaukalenders wij hebben ze allemaal beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor bijzondere eeuwigdurende kalenders van hout. Kalenders bedrukken doen wij al vanaf 100 stuks, hierdoor is het dus al in kleine oplages mogelijk om kalenders met logo aan jouw relaties te geven. Kalenders bedrukken als relatiegeschenk is nog altijd populair. Ze blijven namelijk minimaal een jaar op het bureau van jouw relaties staan, waardoor je een heel jaar lang top of mind blijft. Een ander leuk idee is om bedrukte kalenders aan het personeel uit te delen. Op deze manier heeft iedereen op kantoor een kalender in de huisstijl van het bedrijf op zijn/haar bureau staan.

Kalenders met logo

Op zoek naar leuke relatiegeschenken voor jouw relaties en overweeg je kalenders met logo? Dat is een goed idee! Kalenders drukken doen wij regelmatig, waardoor wij er al tientallen jaren ervaring mee hebben opgedaan. Om deze reden zijn wij ervan overtuigd dat wij je goed van dienst kunnen zijn. Afhankelijk van het gekozen model kunnen wij kalenders met logo al vanaf 50 stuks leveren. Uit voorraad leveren wij ze inclusief de bedrukking in ongeveer 2 weken. Wil je echt iets speciaals geven? Wij kunnen ook eeuwigdurende kalenders bedrukken! Deze variant heeft geen jaartal erop vermeld staan, waardoor ze ieder jaar kunnen worden gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor onze variant van bamboe waarbij de datum kan worden verzet door blokjes te draaien. Deze kalender is niet alleen mooi, maar doordat hij van bamboe is gemaakt en niet aan een jaartal gebonden is ook nog eens duurzaam.

Gepersonaliseerde kalenders

Op zoek naar volledig gepersonaliseerde kalenders? Dat is bij ons mogelijk! Of je nu op zoek bent naar volledig in full colour bedrukte kalenders of kalenders die per persoon zijn aangepast (bijv.) met een eigen naam). Wij kunnen je verder helpen! Volledig gepersonaliseerde kalenders leveren wij al vanaf 250 stuks en leveren wij in 6-8 weken. Deze kalenders drukken wij in eigen PMS kleur, met een eigen ontwerp en volledig in full colour! Wij zijn in staat om de best mogelijke service te bieden, omdat wij de productie in eigen beheer hebben. Het is daarom mogelijk om voor iedere soort kalender te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor scheurkalenders, bureaukalenders of omlegkalenders. Het design kan je in AI of EPS formaat bijvoegen aan jouw offerteaanvraag of bestelling. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat, telefoon of mail ons. Gepersonaliseerde kalenders leveren wij volledig custom made!

Omlegkalenders drukken

Door het compacte formaat en het ruime drukoppervlak voor een logo is omlegkalenders drukken een zeer populaire optie. Het is leuk om deze weg te geven aan zakenrelaties en aan het eigen personeel. Omlegkalenders zijn zeer praktisch en maken het dan ook makkelijk om belangrijke gebeurtenissen te onthouden en nemen ze weinig ruimte in op het bureau. Omlegkalenders drukken wij afhankelijk van het gekozen model al vanaf 50 stuks. Er kan hierbij gekozen worden voor een subtiele opdruk met tampondruk of voor een full colour bedrukking door middel van offset (grote oplages) of digitale print (kleine oplages). Ook zeefdruk is een goede optie indien het budget beperkt is, maar er toch een groot drukoppervlak gewenst is. Met kalenders drukken hebben wij al tientallen jaren ervaring dus wij kunnen je zeker goed van dienst zijn.