Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Correctbook bedrukken

Wij kunnen al Correctbooks bedrukken vanaf 25 stuks. Voor elk besteld boekje ontvangt een kind in een ontwikkelingsland er ook 1. Zo draag jij bij aan betere scholing voor kinderen in ontwikkelingslanden. Vraag jezelf eens af. Hoe vaak heb jij in de afgelopen jaren een nieuw schrift of notitieboek gekocht? Wanneer je deze vraag stelt aan iemand in een ontwikkelingsland, dan is het antwoord waarschijnlijk: “Nog nooit”. Het komt jammer genoeg nog vaak voor dat kinderen zonder pen en papier naar school gaan. Naar schatting zijn dit dagelijks 250 miljoen kinderen! Het merk Correctbook is opgezet om hier iets tegen te doen. Bij Van Slobbe Correctbooks bedrukken betekent dan ook dat je bijdraagt aan de bestrijding van laaggeletterheid in de wereld.

Klik hier om de rest van ons assortiment aan notitieboekjes te bekijken.

Verhaal achter het merk Correctbook

De oprichter van Correctbook is in 2014 naar Zuid-Afrika gegaan en zag daar dat veel kinderen geen toegang hebben tot basis schrijfmaterialen zoals pen en papier. En Zuid-Afrika is dan nog 1 van de meer ontwikkelde Zuid-Afrikaanse landen. Kan je je al voorstellen hoe hoog dit aantal moet zijn in ontwikkelingslanden die er nog slechter aan toe zijn? Wereldwijd zijn er dan ook 750 miljoen mensen boven de 15 jaar analfabeet. Het probleem zit hem hier niet alleen in een tekort aan schrijfmateriaal, na aankoop is het ook snel weer op. Voor veel kinderen is het te duur om steeds nieuwe aan te schaffen. Correctbook wilt hier iets aan doen! Daarom is er een innovatief uitwisbaar notitieboek ontwikkeld. Deze Correctbooks worden geleverd met een pen en wisdoekje en gaan daardoor heel lang mee. Dit is niet alleen goed voor de onderwijsmogelijkheden van kinderen, maar het bespaart ook een heleboel papier. Correctbooks bedrukken is dan ook heel duurzaam. Doordat per verkocht uitwisbaar notitieboekje er 1 naar een kind gaat, kunnen ze per 4 notitieboekjes al een heel jaar duurzaam schrijven. Op deze manier helpen wij om schrijven voor iedereen mogelijk te maken!

Correctbooks zijn uitwisbare notitieboekjes

Correctbooks zijn een soort whiteboards, maar dan in de vorm van een notitieboekje. De schrijfervaring is daardoor veel beter. Met deze uitwisbare notitieboekjes is het mogelijk om aantekeningen te verwijderen, zodra ze niet meer nodig zijn. Binnen enkele seconden drogen aantekeningen, waardoor ze niet meer vlekken. Ook slijten ze niet weg en is er een speciaal doekje (dat wordt meegeleverd) nodig om de aantekeningen te verwijderen. Hierdoor weet je zeker dat ze niet ongewenst verdwijnen! Bij Correctbooks kunnen notities worden verwijderd door middel van de volgende accessoires:

  1. Correctbook® fineliner (meegeleverd)
  2. Correctbook® Wisdoekje (meegeleverd)
  3. Correctbook® Sponsjes
  4. Correctbook® Schoonmaakset

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de speciale Correctbook PDF scan app, hiermee kunnen notities digitaal worden opgeslagen. Correctbooks bedrukken is dan ook een leuke manier om jouw relaties en medewerkers te verrassen met een uniek relatiegeschenk, dat ook nog eens bijdraagt aan een betere wereld.

Correctbooks bedrukken, welke mogelijkheden zijn er?

Wij kunnen al Correctbooks bedrukken vanaf 25 stuks en kunnen aan de voor en achterkant worden bedrukt. Het verhaal van Correctbook mag aan de huisstijl worden aangepast, maar moet wel worden verteld. De bedrukking kan worden uitgevoerd in een prachtige full colour opdruk. De luxe hardcover Correctbooks worden bedrukt door middel van blinddruk of zeefdruk. Het logo van Correctbook blijft zichtbaar, maar kan indien gewenst ook aan de achterkant worden geplaatst. Correctbooks bedrukken kan volledig all over. Heb je al een ontwerp? Voeg hem bij jouw offerteaanvraag en wij komen binnen 24 uur bij je terug met een vrijblijvende offerte en een gratis drukproef.