Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

C-Secure kaarthouders

Er zijn verschillende soorten kaarthouders. Wij bieden ook de C-secure kaarthouder aan. Deze kunnen wij bedrukken op leer, PU of op een aluminium behuizing.

C-Secure kaarthouder als relatiegeschenk

Kiest u voor uw dagelijkse boodschappen ook voor plastic boven papier? Het is makkelijk en het voelt veilig om niet teveel contant geld mee te nemen.

C-Secure kaarthouder

 

C-Secure kaarthouder

Doordat onze manier van betalen verandert, veranderen ook de risico's die we lopen. De kans op diefstal van onze contanten is niet meer zo groot, de kleine bedragen die we bij ons hebben zijn niet interessant voor dieven. Onze gegevens stelen is echter wel interessant. Indien onze RFID kaarten zoals ID kaarten of Credit Cards niet goed beschermt zijn, kunnen ze van afstand makkelijk gekopieerd worden. En daar merkt u niets van. Iedereen die een draadloze kaartlezer heeft kan het; altijd en overal.

Onze C-Secure kaarthouder beschermt uw kaarten effectief door de radiogolven te blokkeren die gebruikt worden in de RFID technologie. We hebben ook een kaarthouder mét portemonnee, zodat u nog een klein beetje contant geld kunt meenemen voor uw kopje koffie on-the-go!