Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Mutsen bedrukken

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk dat vaak wordt gebruikt door de ontvangers? Dan is mutsen bedrukken een hele goede optie. In het najaar als de temperaturen lager worden zijn mutsen namelijk een geliefd artikel. Mutsen bedrukken kunnen wij vanuit onze voorraad al vanaf 50 stuks. Wil je graag mutsen volledig op maat laten maken, bijvoorbeeld in jouw eigen PMS kleur? Dat is bij ons ook mogelijk. Wij kunnen dit al vanaf 250 stuks. Mutsen met logo zijn ideale producten om op te vallen in het najaar. Ze vormen dan ook een goedkope en leuke manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Wij kunnen mutsen borduren of bijvoorbeeld bedrukken d.m.v. een zeefdruk in 1 tot 4 kleuren. Toch liever mutsen bedrukken in full colour en deze in ongeveer 2 weken binnen krijgen? Dat kan bij ons ook! Wij hebben veel verschillende modellen in ons assortiment met een grote diversiteit aan drukopties. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat je hulp nodig hebt bij het maken van de beste keuze. Neem contact met ons op via onze live chat, mail, bel of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,30
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,48
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 7 april - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 7,17
Beschikbare kleuren:
Vanaf 1 stuk(s) Vrijdag 7 april - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,92
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,31
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Vrijdag 7 april - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 3,28
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Vrijdag 7 april - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 5,21
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Woensdag 5 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 8,48
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 4,05
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Dinsdag 4 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,24
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 4,90

Mutsen met logo

Bij ons is het al mogelijk om vanaf 50 stuks mutsen met logo te bedrukken. Dit is een zeer kleine oplage waardoor wij de mogelijkheid aan kleine bedrijven geven om ook mutsen met logo weg te geven aan hun relaties of personeel. Het gaat hierbij om modellen die wij uit voorraad binnen 2 weken bij je kunnen afleveren. Onbedrukte mutsen leveren wij ook. In dit geval leveren wij al binnen een week. Mutsen bedrukken kunnen wij op verschillende manieren. Zo kan je kiezen voor een zeefdruk in 1 tot 4 kleuren of een digitale transfer in full colour. Ook mutsen borduren voor een luxe uitstraling behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een muts beschikbaar in iedere prijsklasse, dus hoe groot of klein jouw budget ook is. Bij ons kan je de juiste optie vinden. Indien je vragen hebt laat ons dit dan weten via de live chat, mail of bel ons. Direct een offerte aanvragen en jouw vraag achterlaten in het opmerkingenveld kan uiteraard ook!

Mutsen borduren

Veel bedrijven vinden mutsen borduren een erg interessante optie. Begrijpelijk want een borduring geeft een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat jouw organisatie op een mooie maner opvalt. Mutsen borduren heeft als bijkomend voordeel dat een borduring niet snel slijt en ze kunnen tot wel 90 graden gewassen worden. Borduren is niet alleen geschikt voor bedrijfslogo’s. Wij kunnen namelijk ook in hoge kwaliteit teksten op mutsen borduren. Zo kan je er ook voor kiezen om jouw medewerkers mutsen cadeau te doen met hun eigen naam erop. Een hele leuke verassing! Of je nu kiest voor 1 van onze luxe mutsen of 1 van onze goedkopere modellen, een borduring ziet er altijd goed uit.

Wat is het verschil tussen mutsen en beanies bedrukken?

De woorden mutsen en beanies worden regelmatig door elkaar gebruikt. Het grote verschil is dat een bedrukte beanie altijd wat langer en smaller is. Een beanie hangt aan de achterkant een beetje en zit niet direct op je hoofd. Bij een normale muts is dit wel het geval. Niet iedereen vindt een beanie prettig zitten, maar het ziet er wel heel leuk uit. Iets om rekening mee te houden bij de keuze voor beanies bedrukken. Onze levertijden en drukopties zijn bij beanies vergelijkbaar met die van de mutsen. Bij beanies en ook mutsen bedrukken maken wij gebruik van een afbeelding van jou logo of tekst in EPS of AI formaat. Het handigste is dat je die direct bijgevoegd aan jouw offerteaanvraag of bestelling, zodat wij direct aan de slag kunnen gaan.