Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Veters bedrukken

Bij ons kan je al vanaf 250 stuks veters bedrukken. Wij kunnen ze volledig op maat maken vanuit onze eigen fabriek in China. Het is hierdoor mogelijk om zelf de lengte te kiezen en de veters in eigen PMS kleur te produceren. Veters bedrukken doen wij in 1 kleur tot full colour, dus ook hierin kunnen wij volledige flexibiliteit bieden. Veters zijn leuk ter versterking van een marketingactie of gewoon om weg te geven als relatiegeschenk. Vanuit onze eigen fabriek in China is de levertijd circa 8 weken. Heb je ze sneller nodig? Wij hebben ook modellen in ons assortiment die wij binnen 2 weken met bedrukking leveren. Indien je nog vragen hebt kan je ons bereiken via de live chat, mail of bel ons. Direct een offerte aanvragen en jouw vraag stellen in het opmerkingenveld met jouw design of logo bijgevoegd in EPS of AI formaat is de snelste optie. Wij komen dan binnen 24 uur terug met een antwoord op jouw vraag over schoenveters bedrukken en een gratis drukproef.

Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 19 december - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 0,70
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 29 december - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 29 december - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 29 december - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 29 december - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) -
vanaf € 1,68
Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,63

Veters met logo

Wij leveren veters met logo al vanaf 100 stuks. In dit geval gaat het om LED veters die wij bedrukken door middel van een tampondruk in 1 tot 4 kleuren. Wij kunnen veters met logo ook volledig op maat maken. Dit betekend dat je ons een design kunt toesturen in EPS of AI formaat waarna wij de veters gaan produceren. Op deze manier kan je veel kanten op. Zo kan je de bedrijfskleding afmaken met gepersonaliseerde veters, ze weggeven aan jouw relaties en/of medewerkers of ze inzetten ter versterking van een marketingactie. Druk bijvoorbeeld de slogan van de actie op de veters! Wat jouw doel van veters bedrukken ook is. Wij adviseren graag!

Schoenveters bedrukken

Wij kunnen op allerlei manieren schoenveters bedrukken. De beste optie is hierbij volledig afhankelijk van jouw wensen en situatie. Wil je de schoenveters snel binnen hebben? Kies dan voor een model uit onze voorraad. Deze leveren wij namelijk al binnen 2 weken. Heb je meer tijd en wil je volledig gepersonaliseerde schoenveters? Dan is het ook een hele goede optie om te kiezen voor een model die wij volledig op maat maken. Schoenveters bedrukken kunnen wij op diverse vetersoorten. Het grootste verschil zit hem in de dikte. Wij hebben namelijk enkel en dubbellaags schoenveters. De variant met 2 lagen is doorgaans iets duurder, maar is van een betere kwaliteit waardoor ook de bedrukking er beter uit komt te zien. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via de live chat, mail of bel ons. Wij vertellen je hier graag meer over. Schoenveters bedrukken doen wij regelmatig voor onze klanten, dus wij weten inmiddels precies welk model het best past in iedere situatie.

Custom made veters

Op zoek naar een bijzondere manier om jouw relaties te verrassen? Of een gave toevoeging aan een marketingactie? Bestel dan bij ons custom made veters! Vanuit onze eigen fabriek in China leveren wij ze volledig op maat! Het is ook mogelijk om te kiezen voor bedrukte schoenveters met een LED-lampje. Zo zorg je ervoor dat jouw relaties goed opvallen in het verkeer! Ideaal bij een rondje joggen in de avond bijvoorbeeld. Custom made veters maken wij in eigen PMS kleur, formaat en bedrukken wij met een zelf gekozen bedrukking. Zo heb jij volledige zeggenschap over hoe de veters eruit komen te zien. Wil je bijvoorbeeld alleen een bedrukking op het doosje of alleen een subtiele opdruk op de veters? Geen enkel probleem. Eventueel kunnen wij ook het doosje custom made maken! Veters bedrukken doen wij al tientallen jaren dus wij zijn met onze ervaring in staat om je goed te adviseren en leveren altijd de beste kwaliteit.