Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Poncho's bedrukken

Op zoek naar een leuke manier om reclame te maken voor jouw bedrijf? Bij ons kan je al vanaf 50 stuks poncho’s bedrukken met jouw logo. Poncho’s zijn ideaal om uit te delen tijdens een buitenevenement, een bedrijfsuitje of tijdens een marketingactie in de herfst. Zo blijft jouw doelgroep lekker droog! Wij bieden poncho’s met logo in allerlei kwaliteitsklassen aan. Heb je een beperkt budget maar wil je toch iets weggeven dat regelmatig wordt gebruikt? Bij ons kan je al poncho’s kopen vanaf €0,32. Bedrukte poncho’s leveren wij al vanaf €0,68. Ook met een klein budget kunnen wij je dus goed verder helpen. Indien gewenst kunnen wij ook volledig op maat poncho’s bedrukken. Wij produceren ze dan af fabriek in eigen PMS kleur met een bedrukking naar wens. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een all over bedrukking in full colour. Wil je hier graag meer over weten? Vraag dan een offerte aan, mail ons, bel ons of start een chat. Wij staan graag voor je klaar!

Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 26 april - Bedrukt in circa 6 werkdagen
vanaf € 1,04
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,75
Vanaf 1.000 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 2.500 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 1 mei - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,16
Vanaf 1.000 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 2.500 stuk(s) Vrijdag 17 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 9,43
Vanaf 2.500 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,25
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Woensdag 1 mei - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 0,54

Poncho met logo

Poncho’s met logo bedrukken kunnen wij op diverse manieren. Zo kan je kiezen voor een sticker op de verpakking in full colour of een bedrukking op de poncho zelf. Je kan bij ons ook kiezen voor een poncho met sleutelhanger waarbij wij de bedrukking op het tasje/opbergdoosje plaatsen door middel van een mooie tampondruk. Wil je graag op de poncho bedrukken? Bij ons is dit mogelijk door middel van zeefdruk in 1 tot 4 kleuren of een full colour bedrukking met digitale transfer. Een goedkope poncho bedrukken is niet heel eenvoudig. Het materiaal is namelijk erg dun waardoor we deze poncho's alleen in onze eigen fabriek in China bedrukken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Voor welke poncho, drukmethode en positie je ook kiest wij zijn in staat om te zorgen voor een lage prijs en het mooiste resultaat.

Regenponcho’s bedrukken

Wil je graag jouw relaties en/of klanten helpen droog te blijven tijdens de herfstmaanden? Wij hebben diverse artikelen in ons assortiment die daarbij kunnen helpen. Een goede optie is regenponcho’s bedrukken. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal modellen met hun eigen kenmerken. Zo leveren wij regenponcho’s voor kinderen, hebben wij opvouwbare poncho’s en regenponcho’s met een opbergdoosje die door middel van een sleutelhanger aan een sleutelbos kan worden gehangen. Op deze manier hebben jouw relaties altijd de poncho met logo die je hen cadeau hebt gedaan bij de hand. Poncho’s bedrukken is een goedkoop alternatief voor paraplu’s of regenjassen. Zo kan je ook met een beperkt budget jouw relaties behoeden voor slecht weer!