Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Theezakjes met logo

Thee drinken is al eeuwenlang populair. Niet gek dat theezakjes met logo vaak worden weggegeven als relatiegeschenk. Denk jij er ook over na om theezakjes te laten bedrukken? Vraag dan snel jouw offerte aan. Wij adviseren je graag over de beste optie. De offerte sturen wij binnen 24 uur naar je op inclusief een gratis drukproef. Theezakjes bedrukken, dat doe je bij de specialist!

Theezakje met LOGO kan op verschillende manieren.

Theezakjes bedrukken

 

 

 

 

 

 

 

Thee bedrukt met jouw logo of tekst!

Wereldwijd drinken mensen het al eeuwenlang. En niet voor niets: thee is goed voor je! Bij Van Slobbe kan je daarom je eigen LoyalTea bestellen als premium of relatiegeschenk. Je brengt jouw organisatie of merk op een positieve, originele manier onder de aandacht en jouw klanten en relaties genieten van een heerlijke verantwoorde kop van jouw eigen thee, bedrukt met jouw logo of tekst.

Opvallende Thee verpakking met Logo.

Theeverpakking met logo

 

 

 

 

Theezakje of theedoosje bedrukken met LOGO of tekst. Zowel het labeltje van het theezakje en de thee verpakking kan je bedrukken in full colour met Logo of Tekst. Op de thee afbeelding zie je verschillende voorbeelden van bedrukte theezakjes.

LoyalTea is dé autoriteit op het gebied van premium luxe thee als promotioneel product of Relatiegeschenk. Verse Theeproducten rechtstreeks van de struik aan jou geleverd!