Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Theezakjes met logo

Thee drinken is al eeuwenlang populair. Niet gek dat theezakjes met logo vaak worden weggegeven als relatiegeschenk. Denk jij er ook over na om theezakjes te laten bedrukken? Vraag dan snel jouw offerte aan. Theezakjes bedrukken doen wij op diverse manieren. Zo kan je ervoor kiezen om de zakjes en de labels te bedrukken, te kiezen voor 1 van deze 2 opties of kies ervoor om alleen de theedoosjes te bedrukken. De leukste optie is natuurlijk om het volledige pakket te bedrukken, zodat je volledig gepersonaliseerde thee kunt uitdelen. Met de theezakjes, het label en de theedoosjes volledig in eigen huisstijl maak je écht indruk op de bezoekers van jouw bedrijf. Wij helpen je graag om dit te verwezenlijken. Nadat je een aanvraag hebt geplaatst versturen wij de offerte binnen 24 uur inclusief een gratis drukproef. Theezakjes bedrukken, dat doe je bij de specialist!

Op zoek naar flesjes water bedrukt met logo of mooi theeglazen bedrukken? Bekijk deze producten direct door op de links onder de blauwe tekst te klikken. 

Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 10 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 3,49
Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Vrijdag 10 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 0,28
Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Vrijdag 10 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 0,63
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 10 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 3,09
Vanaf 10.000 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,27
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,83
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 7,79
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10.000 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,20
Beschikbare kleuren:
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,50
Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,80
Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,75
Vanaf 25 stuk(s) -
vanaf € 14,50

 

Theezakjes personaliseren kan op verschillende manieren

Bij ons is het mogelijk om theezakjes op diverse manieren te personaliseren. Zo kan je kiezen voor bedrukte theezakjes door middel van een tampondruk in 1 tot 4 kleuren of een full colour bedrukking. Dit geldt ook voor het label en de doosjes waar de theezakjes in zitten. Theezakjes personaliseren kunnen wij volledig op maat. Wil je theezakjes in eigen huisstijl weggeven aan jouw relaties? Kies er dan voor om de theezakjes te leveren in 1 van onze speciale theedozen. De theedozen kunnen wij ook graveren waardoor je een écht totaalpakket aan thee kan weggeven. Maak écht indruk op jouw relaties met gepersonaliseerde theezakjes!

Theezakjes bedrukken

 

 

 

 

 

 

 

Theezakjes bedrukken met logo of tekst!

Wereldwijd drinken mensen het al eeuwenlang. En niet voor niets: thee is goed voor je! Bij Van Slobbe kan je daarom je eigen LoyalTea bestellen als premium of relatiegeschenk. Je brengt jouw organisatie of merk op een positieve en originele manier onder de aandacht. Theezakjes bedrukken, laat jouw klanten en relaties genieten van een heerlijke verantwoorde kop van jouw eigen thee met jouw logo of tekst. Wij hebben diverse bekende merken in ons assortiment zoals Lipton, LoyalTea, Pickwick en Loyd. Het is ook mogelijk om te kiezen voor thee die wij in eigen beheer bedrukken. Dit is mogelijk vanaf 10.000 theezakjes. Deze thee bedrukken wij tegen een lage prijs en leveren wij volledig gepersonaliseerd. Vraag naar de mogelijkheden!

Opvallende thee verpakking met logo

Theeverpakking met logo

 

 

 

 

Theezakjes met logo of tekst bedrukken, zowel het labeltje van het theezakje en de thee verpakking kan je bedrukken in full colour met logo of tekst. Op de thee afbeelding zie je verschillende voorbeelden van bedrukte theezakjes.

LoyalTea is dé autoriteit op het gebied van premium luxe thee als promotioneel product of Relatiegeschenk. Verse theeproducten rechtstreeks van de struik aan jou geleverd!