Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Ocean Bottle - duurzame drinkfles

Drink met een doel. De Ocean Bottle is gemaakt van gerecycled roestvrijstaal en ocean-bound plastic. En met de ingebouwde NFC Smart Chip draag je bij aan het verzamelen van nog meer plastic bij elke vulling. Samenwerken met partners zoals Plastic Bank, zorgt ervoor dat lokaal verzameld plastic wordt omgezet in waardevolle middelen voor gemeenschappen zonder afvalbeheer.

Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 32,92
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 39,88
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Woensdag 13 december - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 32,92

Ocean Bottle: Meer dan een Drinkfles

De Ocean Bottle is niet zomaar een drinkfles. Dankzij de vacuümisolatie blijven je dranken tot 8 uur warm en tot wel 18 uur koud. Maar het gaat verder dan dat. Elke aankoop van een Ocean Bottle draagt bij aan het opruimen van onze oceanen. Met elke fles financier je de verzameling van 1.000 plastic flessen in gewicht voordat ze onze zeeën vervuilen.

Duurzame drinkfles

In een wereld waar duurzaamheid centraal staat, is de keuze voor een herbruikbare en milieuvriendelijke drinkfles essentieel. Onze collectie duurzame drinkflessen gaat verder dan alleen functionaliteit. Ze vertegenwoordigen een beweging richting een groenere toekomst. Of je nu kiest voor de iconische Ocean Bottle of een ander model uit onze selectie, je maakt een positieve impact op onze planeet.

BPA-vrije fles

In een wereld waar gezondheid en duurzaamheid hand in hand gaan, is de keuze voor een BPA-vrije fles essentieel. De Ocean Bottle is niet alleen ontworpen om onze oceanen te beschermen, maar ook om jouw welzijn te waarborgen. Gemaakt zonder schadelijke chemicaliën, garandeert deze BPA-vrije fles dat je drankjes puur en veilig blijven, elke keer dat je een slok neemt. Kies voor een gezondere toekomst en draag bij aan een schonere planeet met elke Ocean Bottle die je gebruikt.

Duurzame Waterfles

Kies voor een duurzame waterfles en verminder de behoefte aan wegwerpplastic. Met elke herbruikbare fles die je gebruikt, draag je bij aan een groenere planeet en steun je duurzame initiatieven.
 

Eco Drinkfles

Een eco drinkfles staat niet alleen voor milieubewustzijn, maar ook voor kwaliteit en lange levensduur. Maak een positieve impact met elke slok die je neemt en kies voor een ecologische drinkervaring.
 

Duurzame Fles Bedrukken

Laat je merk opvallen met een bedrukte duurzame fles. Het is niet alleen een statement van milieubewustzijn, maar ook een effectieve manier om je merk te promoten.
 

Waterfles Goed Doel

Elke aankoop van onze waterfles ondersteunt een goed doel. Drink met een doel en help bij het opruimen van onze oceanen en het ondersteunen van gemeenschappen in nood.
 

Eco Fles Kopen

Op zoek naar een milieuvriendelijke drinkoplossing? Koop een eco fles en draag bij aan een schonere planeet. Gemaakt van gerecycled plastic en ontworpen voor herhaaldelijk gebruik.
 

Waterfles Milieuvriendelijk

Onze milieuvriendelijke waterfles is meer dan alleen een container; het is een symbool van duurzaamheid. Kies voor een fles die zowel de planeet als je gezondheid beschermt.
 

Drinkfles Eco

Een drinkfles met een eco-design is de perfecte keuze voor de milieubewuste consument. Geniet van je drankjes zonder schadelijke chemicaliën en met een minimale ecologische voetafdruk.