Paraplu's bedrukken

Wij bieden een ruime keuze uit golfparaplu's, stormparaplu's, vouwparaplu's en exclusieve paraplu's. Wij kunnen al deze soorten paraplu’s bedrukken. Een bedrukking op een paraplu kan vaak op meerdere plaatsen en posities worden aangebracht. Bestel direct online of vraag een offerte aan. Het bedrukken van een paraplu uit voorraad is arbeidsintensief waardoor dit niet altijd goedkoop is. De paraplu moet eerst worden uitgeklapt en daarna per segment worden bedrukt. Als fabrikant bedrukken wij deze veelal af fabriek. Dit heeft als voordeel dat wij een ruim drukformaat kunnen aanbieden en het bedrukken per segment een stuk goedkoper is.

Paraplu’s met logo

Paraplu’s met logo zijn een ideaal relatiegeschenk. Indien je wilt weten hoe jouw logo op de paraplu staat kan je bij ons een gratis offerte inclusief een drukproef ontvangen. Wij ontvangen dan graag jouw logo in een opgemaakt eps illustrator bestand. Paraplu’s met logo kunnen wij al leveren vanaf 25 stuks.

Paraplu’s bedrukken & snel online bestellen

Al tientallen jaren is paraplu’s bedrukken met logo erg populair als relatiegeschenk. Wij hebben een zeer ruim assortiment, dus welke is het meest geschikt voor u? Uit ervaring weten wij dat golf paraplu’s, automatische paraplu’s en de opvouwbare paraplu’s het meest populair zijn. De laatste jaren merken wij dat men het vaakst kiest voor opbouwbare paraplu’s bedrukken. Altijd super handig om mee te nemen en zodra het begint te regen springt de paraplu snel open. Paraplu’s met logo kunnen bij ons makkelijk online worden besteld en in de I-deal betaalomgeving veilig worden afgerekend.

Custom Made Paraplu’s bedrukken

Alle details zelf bepalen? Dat kan! Wij maken de paraplu's in een eigen kleuren en bedrukken zowel op het hoesje alsmede op de paraplu. Het handvat van de paraplu kan uitgevoerd worden in PVC, hout, foam etc. Kortom paraplu’s bedrukken doe je bij Van Slobbe, al ruim 80 jaar dé specialist!