Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Strandlakens bedrukken

Op zoek naar een leuke manier om jouw relaties of medewerkers te verrassen? Laat dan strandlakens bedrukken met jouw logo! Een écht zomers relatiegeschenk dat ook nog eens enorm opvalt op het strand. Met onze strandlakens zorg je niet alleen voor meer naamsbekendheid. Je maakt ook jouw relaties blij. Wij kunnen ze volledig op maat maken of snel uit voorraad leveren. Wil je graag weten hoe jouw logo op de strandlakens staat? Vraag dan een offerte aan en wij zorgen binnen 24 uur voor een op maat gemaakte offerte met een gratis drukproef. Strandlakens bedrukken uit onze voorraad doen wij al vanaf 10 stuks en leveren wij binnen 1-2 weken.

Strandlakens bedrukken met logo

Strandlakens bedrukken met logo doen wij op verschillende manieren. De meest gangbare en goedkope optie is zeefdruk in 1 tot 4 kleuren. Met zeefdruk is het mogelijk om het logo groot op de strandlakens te bedrukken en goed zichtbaar te zijn. Een andere goede optie is borduren. Ook dit kunnen wij in 1 tot 4 kleuren. Het grote voordeel van strandlakens borduren is de luxe uitstraling. Heb je een speciaal design die je graag erop wilt hebben? Strandlakens kunnen wij ook all over in full colour bedrukken via sublimatie. Heb je hulp nodig bij het maken van het design of ben je benieuwd hoe hij op de strandlakens zal komen te staan? Neem dan snel contact met ons op via de chat, mail, bel ons. Wij helpen je graag verder! Strandlakens bedrukken doen wij al vele jaren en hierdoor veel ervaring opgedaan. Wij zijn ervan overtuigd dat wij je verder kunnen helpen!

Strandlakens met naam

Wil je graag jouw medewerkers verrassen met iets bijzonders? Laat dan strandlakens met naam bedrukken! Hoe leuk is het om jouw medewerkers strandlakens met hun eigen naam erop cadeau te doen? Erg leuk om te gebruiken op het strand, in het park in de tuin of om mee te nemen met vakantie. Indien gewenst kunnen wij ook een zomers cadeaupakket samenstellen met bijvoorbeeld strandballen, zonnebrillen, strandslippers en zonnebrandcrème. De verpakking van dit cadeaupakket kunnen wij volledig custom made maken. Strandlakens met naam zijn erg leuk om weg te geven, als pakket of los. Beide een aanrader!

Badlakens bedrukken

Ook badlakens bedrukken doen wij al vele jaren en hebben wij hier dan ook veel ervaring mee. Badlakens en strandlakens lijken weliswaar veel op elkaar, maar vanwege het verschil qua gebruik worden ze net iets anders geproduceerd. Voor de bedrukking maakt dit echter geen verschil badlakens bedrukken kan door middel van zeefdruk, borduring of een all over bedrukking in full colour. Deze laatste mogelijkheid doen wij veelal via sublimatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Past strandlakens bedrukken beter bij jouw situatie? Wij helpen je graag verder!