Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Strandlakens bedrukken

Op zoek naar een leuke manier om jouw relaties of medewerkers te verrassen? Laat dan strandlakens bedrukken met jouw logo! Een écht zomers relatiegeschenk dat ook nog eens enorm opvalt op het strand. Met onze strandlakens met logo zorg je niet alleen voor meer naamsbekendheid. Je maakt ook jouw relaties blij. Wij kunnen ze volledig op maat maken of snel uit voorraad leveren. Wil je graag weten hoe jouw logo op de strandlakens staat? Vraag dan een offerte aan en wij zorgen binnen 24 uur voor een op maat gemaakte offerte met een gratis drukproef. Strandlakens bedrukken uit onze voorraad doen wij al vanaf 10 stuks en leveren wij binnen 1-2 weken.

Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 14,30
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 24,38
Vanaf 25 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 8,11
Vanaf 250 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 17 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 17 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 100 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) -
vanaf € 10,14
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) -
vanaf € 18,79
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) -
vanaf € 21,69
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) -
vanaf € 24,30

Strandlakens met logo

Strandlakens met logo bedrukken doen wij op verschillende manieren. De meest gangbare en goedkope optie is zeefdruk in 1 tot 4 kleuren. Met zeefdruk is het mogelijk om het logo groot op de strandlakens te bedrukken en goed zichtbaar te zijn. Een andere goede optie is borduren. Ook dit kunnen wij in 1 tot 4 kleuren. Het grote voordeel van strandlakens borduren is de luxe uitstraling. Heb je een speciaal design die je graag erop wilt hebben? Strandlakens kunnen wij ook all over in full colour bedrukken via sublimatie. Heb je hulp nodig bij het maken van het design of ben je benieuwd hoe hij op de strandlakens zal komen te staan? Neem dan snel contact met ons op via de chat, mail of bel ons. Wij helpen je graag verder! Strandlakens met logo leveren wij al vele jaren en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij je verder kunnen helpen!

Strandlakens met naam

Wil je graag jouw medewerkers verrassen met iets bijzonders? Laat dan strandlakens met naam bedrukken! Hoe leuk is het om jouw medewerkers strandlakens met hun eigen naam erop cadeau te doen? Erg leuk om te gebruiken op het strand, in het park in de tuin of om mee te nemen met vakantie. Indien gewenst kunnen wij ook een zomers cadeaupakket samenstellen met bijvoorbeeld strandballen, zonnebrillen, strandslippers en zonnebrandcrème. De verpakking van dit cadeaupakket kunnen wij volledig custom made maken. Strandlakens met naam zijn erg leuk om weg te geven, als pakket of los. Beide een aanrader!

Strandhanddoeken bedrukken, wat is het verschil met hamamdoeken?

Wij hebben strandhanddoeken en hamamdoeken in ons assortiment. Strandhanddoeken zijn doorgaans groter en dikker maar drogen daardoor minder snel. Onze strandhanddoeken zijn groot (meestal 180 x 100 cm) en altijd van een zeer comfortabele stof en van hoge kwaliteit. Ze zijn hierdoor heerlijk om op te liggen op het strand en ideaal om jezelf af te drogen na een verfrissende duik in zee. Het grootste voordeel van hamamdoeken is dat deze dunner zijn en daardoor snel drogen. Ook deze doeken zijn ideaal om op te liggen, jezelf af te drogen en ze zijn ideaal om mee te nemen naar de sauna. Hamamdoeken vinden hun oorsprong in Turkije en worden ook nog steeds daar geproduceerd. Wij kunnen hierdoor altijd goede kwaliteit leveren. Strandhanddoeken bedrukken met logo is een goede optie als je indruk wilt maken op jouw relaties met een relatiegeschenk dat ze regelmatig zullen gebruiken.

Badlakens bedrukken

Ook badlakens bedrukken doen wij al vele jaren en hebben wij hier dan ook veel ervaring mee. Badlakens en strandlakens lijken weliswaar veel op elkaar, maar vanwege het verschil qua gebruik worden ze net iets anders geproduceerd. Badlakens zijn ook net iets kleiner dan strandlakens (doorgaans 140 x 70 cm t.o.v. 180 x100 cm). Voor de bedrukking maakt dit echter geen verschil badlakens bedrukken kan door middel van zeefdruk, borduring of een all over bedrukking in full colour. Deze laatste mogelijkheid doen wij veelal via sublimatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Past strandlakens bedrukken beter bij jouw situatie? Wij helpen je graag verder!