Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Slippers bedrukken

Slippers zijn een veel gedragen artikel, zowel in de winter als de zomer. Slippers bedrukken met jouw logo en weggeven als relatiegeschenk is dan ook een goed idee. Wij hebben ideale slippers voor op het strand, maar ook slippers die ideaal zijn om na het douchen te dragen op koude winterdagen. Hou zo je voeten lekker warm! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en vraag jouw offerte aan. Slippers bedrukken doe je bij de specialist!

Een absolute wannahave is een bedrukte slipper met LOGO of tekst. Slippers bedrukken wij af fabriek waardoor de mogelijkheid is om de slipper in een EIGEN PMS kleur te maken.

Slippers met logo

 

 

 

Slippers met foam

 

 

 

Goedkoop Slippers bedrukken

Uit voorraad leveren een groot assortiment goedkope slippers. Deze slippers kunnen wij bedrukken met LOGO of tekst op het bandje of op de hak. Indien je slipper all-over wilt bedrukken dan is het mogelijk deze CUSTOM MADE te maken.

De zomerhit! Aan de onderkant van deze unieke logo slippers kunt u uw logo laten uitstansen. Dat geeft een bijzonder verrassend effect: na een wandeling met de logo slippers langs het strand blijft er een spoor van logo's achter in het zand. U kunt kiezen uit verschillende logo slippers, zo hebben we de logo slipper zonder board en de logo slipper met board.

Slippers bedrukken op het bandje

Als fabrikant maken wij slippers in een eigen fabriek, maar bieden wij ook
een ruim assortiment een bedrukte slippers op het bandje!

Goedkoop slippers bedrukken