Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk
Zonnebrand bedrukken

In Nederland worden de zomers steeds warmer en de zonnestralen intenser. Zonnebrand bedrukt met jouw logo weggeven is dan ook een goede manier om jouw relaties en medewerkers te beschermen. Naar het strand, in de tuin, naar het park of met vakantie. Zonnebrand is altijd handig om mee te nemen! Heb je een horeca onderneming? Denk er dan eens aan om zonnebrand bedrukt met het bedrijfslogo uit te delen aan jouw gasten. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos! Zonnebrand bedrukken wij doorgaans door middel van tampondruk in 1-4 kleuren. Een andere optie is een etiket die wij in full colour kunnen bedrukken. Zonnebrand bedrukken wij al vanaf 50 stuks!

Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,08
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 22 maart - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 1,71
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 22 maart - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 2,19
Vanaf 25 stuk(s) -
vanaf € 18,17
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,83
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,12
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,59
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Dinsdag 12 maart - Bedrukt in circa 6 werkdagen
vanaf € 1,47
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Dinsdag 12 maart - Bedrukt in circa 6 werkdagen
vanaf € 1,76
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Dinsdag 12 maart - Bedrukt in circa 6 werkdagen
vanaf € 2,36
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,12
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) -
vanaf € 1,68

Mini zonnebrand bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment aan mini zonnebrand dat wij met een logo kunnen bedrukken. Onze kleine, tubes, flessen en sprays zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen. Op deze manier kunnen jouw relaties altijd zonnebrand bij de hand hebben en zorg je ervoor dat ze altijd beschermd zijn. Mini zonnebrand is ook leuk om weg te geven als onderdeel van een zomers cadeaupakket met bijvoorbeeld strandballen, zonnebrillen, strandslippers en strandlakens. De verpakking van dit cadeaupakket kunnen wij volledig custom made maken. Bedrukte mini zonnebrand is erg leuk om weg te geven, als pakket of los. Beide een aanrader!

Zonnebrand relatiegeschenk

Zonnebrand wordt steeds vaker weggegeven als relatiegeschenk. De huid beschermen tegen zonnestralen is immers een heel actueel topic. Tubes zonnebrand bedrukt met jouw logo gaan meerdere malen door de hand van de ontvanger. Een hele goede manier om jouw naamsbekendheid te vergroten dus! Met tubes zonnebrandcrème voorkom je rode en pijnlijke verbrande huid bij jouw relaties en medewerkers. Zonnebrand relatiegeschenk, niet alleen perfect om weg te geven tijdens de zomer, geef ze ook aan wintersporters!

De bedrukte zonnebrandcrème leveren wij in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een tube, spray of fles. Wil je graag een hele speciale verpakking? Neem dan contact met ons op via de mail, chat of bel ons! Dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Bij het weggeven kan je onderstaande instructie gebruiken, zodat jouw relaties weten wat te doen indien zij te laat zijn met smeren of toch nog te lang in de zon hebben gezeten.

- Haal het slachtoffer uit de zon
- Koel de huid. Gebruik natte doeken of gebruik een waterige aftersun-gel
- Geef als het nodig is een pijnstiller (max 500 mg)
- Laat blaren heel, prik ze niet door
- Blijf uit de zon, zodat de huid zich kan herstellen

Ga na verbranding door zon naar de huisarts als:  
Een groot deel van de huid door de zonverbranding gezwollen is. Bij (uitgebreide brand) blaren 
Bij ziek voelen (koude rillingen, koorts, braken, misselijkheid, hoofdpijn of hartkloppingen).

Zonnebrand bedrukken doen wij al vele jaren met verpakkingen in allerlei soorten en maten. Schroom dan ook niet om jouw offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte met een gratis drukproef!

Zonnebrand met eigen logo

Lijkt het je ook leuk om zonnebrand met eigen logo weg te geven? Vraag dan snel jouw offerte aan en voeg het logo bij in AI of EPS formaat. Wij komen dan binnen 24 uur bij je terug met een vrijblijvende offerte en een gratis drukproef. Wij bieden een ruim aantal drukopties, waardoor wij bij iedere situatie de geschikte optie hebben. Heb je een beperkt budget en ben je daarom op zoek naar zonnebrand met eigen logo in kleine oplage? Kies dan voor tampondruk. Deze drukmethode is de goedkoopste optie, ziet er goed uit en is al mogelijk vanaf 50 stuks. Heb je een wat groter budget en wil je een luxere uitstraling? Wij kunnen ook zonnebrand bedrukken door middel van een in full colour bedrukte wikkel. Dit is mogelijk vanaf 500 stuks.