Toon filteropties

Prijs

t/m

Opvouwbare verrekijker bedrukken

Wij beschikken bij veel premiums over eigen productiecapaciteiten waaronder de productie van opvouwbare verrekijkers. Opvouwbare verrekijker bedrukken kunnen wij dus volledig naar wens. Vraag een offerte aan en voeg jouw design bij. Wij sturen dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een gratis drukproef. Als fabrikant kan je gewoon meer! 

Vanaf 500 stuk(s) -
vanaf € 0,89
Vanaf 500 stuk(s) -
vanaf € 0,89
Vanaf 500 stuk(s) Maandag 2 januari - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag

Opvouwbare verrekijker bedrukken, hoe werkt dat?

De opvouwbare verrekijker bedrukken wij op basis van offset bedrukking wat een zeer mooi en scherp eindresultaat geeft. Nadat deze worden bedrukt op papieren vellen worden de verrekijkers gestanst in de daarvoor gemaakte mould. Zodra het stanzen is afgerond worden de verrekijkers handmatig gevouwen en in een pollybag gestopt.

De opvouwbare verrekijker is zeer licht en plat en is daarmee één van de kleinste mailing artikelen. De opvouwbare verrekijker bedrukken wij in full colour. De verrekijker wordt ook wel mailviewer genoemd. Dit is een gevouwen papieren telescoop. De opvouwbare verrekijker, mailviewer, kan tot full colour bedrukt worden d.m.v. offset kwaliteit. De mailviewer is leverbaar vanaf 500 stuks en uitermate geschikt voor mailings en als premium op beurzen etc. De verrekijker, mailviewer, kan opgevouwen worden tot wel 5 mm plat. De mailviewer weegt slechts 18 gram! 720 st. in een omdoos Formaat doos: 58.5 x 40.5 x 34.5 cm,14.5 kg Formaat, opgevouwen: 10 x 9 x 0,8 cm Formaat, uitgevouwen: 10 x 7,5 x 4,5 cm  

Opvouwbare verrekijker voor Direct Mailing gebruiken?

Wij verpakken de opvouwbare verrekijker in een custom gesealde 'bag' evt. toegevoegd met een flyer waarna alleen de adressticker op de buitenkant geplakt worden en versturen maar.