Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Pins met logo

Bedrukte pins worden vaak gebruikt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Ze zijn makkelijk in het gebruik, vallen op en men vindt het leuk om ze te ontvangen. Deel ze bijvoorbeeld uit tijdens een jubileum feest, doe ze cadeau vanwege een succesvol afgerond project of stuur ze als relatiegeschenk naar jouw relaties. Ben je een artiest? Laat dan pins bedrukken en verkoop ze aan jouw fans als merchandise!  Wat jouw doel ook is wij kunnen ze volledig op maat maken. Je kan hierbij kiezen uit pins van metaal of kunststof en een full colour bedrukking. Ook pins met een logo bedrukken doen wij regelmatig. Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wij helpen graag!

Wil je ook pins laten maken?

Dat kan! Bij Van Slobbe kan je al pins laten maken vanaf 100 stuks. Dit doen wij d.m.v. onze eigen fabriek in China. Op deze manier kan je zelf kiezen van welk materiaal de pins moeten worden gemaakt, heb je volledige zeggenschap over de kleur en de bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor kunststof pins in eigen PMS kleur bedrukt met jouw logo. Liever een luxer variant? Kies dan bijvoorbeeld voor een variant van metaal! Pins die je door ons laat maken kunnen wij afhankelijk van jouw wensen na 6-8 weken leveren.

Pins bedrukken

Pins bedrukken doen wij al vanaf 100 stuks en een aantal luxe modellen zelfs al vanaf 50! Organiseer je binnenkort een evenement? Pins zijn erg leuk als aandenken! Custom Made pins leveren wij in ongeveer 6 weken. De modellen die wij uit voorraad bedrukken leveren wij sneller. Bedrukte pins kunnen dan in veel gevallen al binnen 2 weken in huis zijn. Bestel snel zodat wij de productie/levering snel in gang kunnen zetten en je de pins met logo (of speciaal design) gegarandeerd op tijd in huis hebt!