Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Secrid miniwallet

Ontdek de Secrid miniwallet, ons meest iconische product dat Nederlandse innovatie, duurzaamheid en stijl belichaamt. Klein in formaat, maar verrassend ruim in opbergmogelijkheden, is de Miniwallet ontworpen om je dagelijks leven te verrijken en te vereenvoudigen. Met ruimte voor zowel kaarten als contant geld, gecombineerd met een gepatenteerd mechanisme voor snelle toegang tot je kaarten en RFID-bescherming, biedt deze wallet een unieke combinatie van functionaliteit en beveiliging. Gemaakt in Holland, staat de Miniwallet voor kwaliteit, sociale verantwoordelijkheid en een minimale CO₂-voetafdruk, waarbij elke wallet een verhaal van vakmanschap en zorg draagt.

Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 38,95
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 44,94
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 35,95
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 38,95
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 20,98

Portemonnee Secrid: kwaliteit en veiligheid in jouw zak

De portemonnee Secrid is niet zomaar een portemonnee; het is een statement van kwaliteit en bewust leven. Vervaardigd met Europees leer en in nauwe samenwerking met lokale leveranciers, weerspiegelt elke Secrid wallet de essentie van Nederlandse vakmanschap en duurzame praktijken. Het unieke aan de Secrid wallet is zijn vermogen om persoonlijke bezittingen zoals bankbiljetten, visitekaartjes en bonnetjes te organiseren, terwijl het innovatieve design je kaarten beschermt tegen buigen, breken en ongewenste RFID-communicatie. Ervaar dagelijks de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en beveiliging.

Pasjeshouder personaliseren: jouw unieke touch

Met de optie om je pasjeshouder personaliseren, biedt Secrid je de kans om een echt uniek accessoire te bezitten. Of het nu gaat om een subtiele gravure of een opvallende kleurkeuze, personalisatie voegt een persoonlijke dimensie toe aan je Miniwallet, waardoor het niet alleen een praktische must-have is, maar ook een reflectie van je persoonlijkheid. Deze service benadrukt de aandacht voor detail en het klantgerichte ethos van Secrid, waarbij elke wallet transformeert in een persoonlijk statement, gedragen dicht bij het hart en dagelijks gebruikt.

Pasjeshouder bedrukken: professioneel en persoonlijk

Pasjeshouder bedrukken met Secrid biedt een unieke kans om zowel persoonlijke flair als professionele elegantie toe te voegen aan je dagelijkse accessoires. Ideaal voor zowel individuele expressie als zakelijke geschenken, een bedrukte Miniwallet kan dienen als een verlengstuk van je persoonlijke merk of als een attent gebaar naar zakenrelaties. Met de hoogwaardige bedrukkingstechnieken van Secrid worden je ontwerpen met precisie aangebracht, waardoor elke wallet een opvallend en duurzaam kunstwerk wordt. Draag je waarden en stijl met trots, elke keer dat je je Miniwallet tevoorschijn haalt.