Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Dobbelstenen bedrukken

Op zoek naar een speelse manier om jouw naamsbekendheid te vergroten? Dobbelstenen bedrukken met logo is dan een hele leuke optie. Met dobbelstenen kunnen een heleboel spellen worden gespeeld. Denk bijvoorbeeld eens aan Yahtzee, Mens Erger Je Niet of zelfs Risk. Het is dan ook niet gek dat ze zo’n populair relatiegeschenk zijn. Dobbelstenen komen altijd van pas! Wil je er zeker van zijn dat jouw merk opvalt? Laat dan dobbelstenen bedrukken met jouw logo! Bij ons kan dit al vanaf 250 stuks.

Dobbelstenen met logo

Dobbelstenen gaan lang mee en worden veel gebruikt. Het is dan ook een goed idee om dobbelstenen met logo te bedrukken en deze cadeau te doen aan jouw relaties. Wij bieden veel drukmogelijkheden. Zo kan je dobbelstenen bedrukken door middel van een strakke tampondruk in 1-4 kleuren. Dit kunnen wij op alle zijden. Aangezien wij beschikken over eigen productiecapaciteit in China is het ook mogelijk om ze volledig custom made te produceren. Stuur ons jouw design op en wij gaan ermee aan de slag. Eventueel kunnen wij ondersteunen bij het maken van jouw ontwerp. Dobbelstenen met logo leveren wij met de best denkbare kwaliteit!

Anti stress dobbelstenen bedrukken

Dobbelstenen met logo kunnen ook worden gemaakt van foam. In dit geval gaat het om anti stress dobbelstenen. Foam is namelijk zacht materiaal van schuim en kan makkelijk ingedrukt worden. Een erg leuk alternatief voor de anti stress bal! Ook met dit type wordt regelmatig gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan drankspelletjes en keuzes die op een speelse wijze worden genomen. Foam is een stevig materiaal en de bedrukking slijt langzaam. Zo kan je ervoor zorgen dat jouw logo nog jarenlang opvalt bij jouw doelgroep! Dobbelstenen bedrukken, de echte of de varianten van foam, doe je bij Van Slobbe! Wij zorgen voor topkwaliteit en garanderen de beste service.

Bedrukte dobbelstenen