Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken met jouw logo en cadeau doen als relatiegeschenk. Een erg goed idee! Op deze pagina vind je ons gehele assortiment aan speelkaarten. Kies bijvoorbeeld voor een variant die wij snel uit voorraad kunnen leveren of die wij volledig op maat kunnen maken. Naast diverse speelkaarten kunnen wij ook kwartet en memory spellen volledig op maat maken. Kortom, bij Van Slobbe zijn de mogelijkheden voor speelkaarten bedrukken eindeloos! Wil je graag meer weten over onze bestsellers?Wij hebben daarom een informatiepagina gemaakt waarin wij onze populairste kaartspellen uitlichten. Eventueel kan je voor speelkaarten bedrukken ook vragen stellen via onze live chat, mail, of bel ons. Direct een offerte aanvragen of bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Bij ons kun je terecht voor het bedrukken van allerlei spellen, waaronder bellenblaasschuifpuzzelsdobbelstenenjojo's en puzzels. Maak jouw spellen uniek en persoonlijk door ze te laten bedrukken. Kies voor kwaliteit en een uitstekende service door jouw spellen te bedrukken bij Van Slobbe.

Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,77
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 5,95
Vanaf 1.000 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Woensdag 1 mei - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 1,13
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,57
Vanaf 1.000 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,20
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,05
Vanaf 500 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,76
Beschikbare kleuren:
Vanaf 1 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 4,44
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,82
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,77

Set speelkaarten met logo

Iedereen kent ze wel, de speelkaarten met logo die bestaan uit 52 kaarten onderverdeeld over 13 harten, schoppen, klaveren en ruiten. Speelkaarten zijn al eeuwenlang enorm populair en zijn dan ook leuke relatiegeschenken. Ook jij hebt vast weleens met speelkaarten met logo gespeeld. Het is een leuk artikel om weg te geven en zal vaak worden gebruikt door de ontvangers. Ze worden vaak gebruikt om marketingacties te onderstuenen, als onderdeel van een cadeaupakket of gewoon als losstaand relatiegeschenk. Wat jouw doel ook is wij vertellen je graag meer over de opties die wij bieden. Kortom, speelkaarten met logo zijn ideale promotieartikelen!

Bedrukte speelkaarten

In welke situaties is het leuk om bedrukte speelkaarten cadeau te doen? Heel veel! Doelgroepen die houden van spellen zijn daarbij natuurlijk de meest in het oog springend. Maar bedenk ook eens hoe leuk het zou zijn om bedrukte speelkaarten weg te geven om een jubileum te vieren. Bestaat jouw bedrijf bijvoorbeeld 50 jaar? Leg dat dan vast op speelkaarten die jaren later nog zullen worden gebruikt. Een hartstikke leuk aandenken aan zo’n mooie mijlpaal! Of wil je jouw klanten gewoon een leuk cadeau geven? Iedereen vindt het leuk om bedrukte speelkaarten te ontvangen, dus ze zijn in iedere situatie geschikt als relatiegeschenk. Speelkaarten bedrukken met logo is al tientallen jaren populair en dat is niet voor niets.

Memoryspellen bedrukken

Een ander populair spel in ons assortiment is memory. Memoryspellen bedrukken is al populair in Nederland sinds de jaren 50 en is ook erg leuk om samen met kinderen te spelen. Vaak hebben zij een betere korte termijn geheugen dan volwassenen en hebben daardoor een goede kans om te winnen. Bestaat jou doelgroep uit ouders met kinderen? Dan is dit een erg leuk alternatief voor bedrukte speelkaarten! Memoryspellen zullen regelmatig worden gebruikt en gaan lang mee. De memoryspellen die wij produceren zijn van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van hoogglans gelamineerd papier dat niet snel slijt. Ook bedrukken wij memoryspellen volledig in full colour, zowel de kaarten als het doosje waarin het spel verpakt zit.

Kwartetspellen bedrukken

Naast speelkaarten bedrukken kunnen wij ook kwartetspellen bedrukken! Kwartetspellen zijn al heel lang erg populair in Nederland. Het is een spannend spel en makkelijk om te leren, daarom spelen heel veel gezinnen met jonge kinderen het. Zeker als dat jouw doelgroep is zijn kwartetspellen een enorm leuk relatiegeschenk. Wij kunnen ze volledig op maat maken en snel in grote oplages leveren. De kaarten worden gedrukt op schitterend 350 grams karton, het kartonnen doosje wordt in luxe hoogglans gelamineerd en alles wordt naar eigen ontwerp Full Colour bedrukt. Wil je meer informatie over kwartetspellen bedrukken? Vraag dan snel jouw offerte aan of bel/mail ons.

Speelkaarten laten bedrukken in eigen huisstijl

Wil je ook speelkaarten ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf? Hier hebben wij al tientallen jaren ervaring mee! Bij ons ben je dus aan het juiste adres. Indien je al een design hebt gemaakt kan je deze naar ons toesturen, waarna wij ervoor zorgen dat deze met de juiste instructies bij onze drukker terecht komt. Heb je hulp nodig bij het maken van het design? Bij speelkaarten ontwerpen kunnen wij je goed helpen. Speelkaarten bedrukken in de eigen huisstijl kan bij ons volledig op maat. Dit betekend dat wij de kaarten zelf, het doosje en zelfs de verpakking waarin ze geleverd worden kunnen bedrukken. Schroom niet om ons het te laten weten als je speciale wensen hebt. Heb je bijvoorbeeld een doelgroep waarvan je weet dat ze uit een groot aantal slechtzienden bestaan? Wij kunnen de tekens op de bedrukte speelkaarten extra groot maken, waardoor ze voor iedereen goed zichtbaar zijn. 

Kaartspel bedrukken

Kaartspel bedrukken is een goede manier om jouw relaties te verrassen met een bijzonder relatiegeschenk. Voor welk spel je ook kiest, wij kunnen je hier goed mee verder helpen. Heb je de kaartspellen snel nodig? Dan zoeken wij een model met je uit die wij uit voorraad kunnen leveren. Kaartspel bedrukken lukt dan al binnen 2 weken. Ben je op zoek naar een volledig gepersonaliseerd kaartspel? Dan laten wij de spellen produceren door middel van onze fabrieken in China met een levertijd van 6-8 weken. Met onze tientallen jaren aan ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij je het beste aanbod kunnen doen. Kaartspel bedrukken doen wij al vanaf 50 stuks indien ze uit voorraad kunnen worden geleverd. Volledig gepersonaliseerde speelkaarten bedrukken doen wij vanaf 250 stuks en in enkele gevallen zelfs al vanaf 75 stuks.