Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken met jouw logo en cadeau doen als relatiegeschenk. Een erg goed idee! Op deze pagina vind je ons gehele assortiment aan speelkaarten. Kies bijvoorbeeld voor een variant die wij snel uit voorraad kunnen leveren of die wij volledig op maat kunnen maken. Naast diverse speelkaarten kunnen wij ook kwartet en memory spellen volledig op maat maken. Kortom, bij Van Slobbe zijn de mogelijkheden voor speelkaarten bedrukken eindeloos!

Set speelkaarten met logo

Iedereen kent ze wel, de speelkaarten met logo die bestaan uit 52 kaarten onderverdeeld over 13 harten, schoppen, klaveren en ruiten. Speelkaarten zijn al eeuwenlang enorm populair en zijn dan ook leuke relatiegeschenken. Ook jij hebt vast weleens met speelkaarten met logo gespeeld. Het is een leuk artikel om weg te geven en zal vaak worden gebruikt door de ontvangers. Kortom, speelkaarten met logo zijn ideale promotieartikelen!

Bedrukte speelkaarten

In welke situaties is het leuk om bedrukte speelkaarten cadeau te doen? Heel veel! Doelgroepen die houden van spellen zijn daarbij natuurlijk de meest in het oog springend. Maar bedenk ook eens hoe leuk het zou zijn om speelkaarten bedrukken bij een jubileum. Bestaat jouw bedrijf bijvoorbeeld 50 jaar? Leg dat dan vast op speelkaarten die jaren later nog zullen worden gebruikt. Een hartstikke leuk aandenken aan zo’n mooie mijlpaal! Of wil je jou klanten gewoon een leuk cadeau geven? Iedereen vindt het leuk om bedrukte speelkaarten te ontvangen, dus ze zijn in iedere situatie geschikt als relatiegeschenk.

Memoryspellen bedrukken

Een ander populair spel in ons assortiment is memory. Memoryspellen bedrukken is al populair in Nederland sinds de jaren 50 en is ook erg leuk om samen met kinderen te spelen. Vaak hebben zij een betere korte termijn geheugen dan volwassenen en hebben daardoor een goede kans om te winnen. Bestaat jou doelgroep uit ouders  met kinderen? Dan is dit een erg leuk alternatief voor bedrukte speelkaarten! Memoryspellen zullen regelmatig worden gebruikt en gaan lang mee.

Kwartetspellen bedrukken

Naast speelkaarten bedrukken kunnen wij ook kwartetspellen bedrukken! Kwartetspellen zijn al heel lang erg populair in Nederland. Het is een spannend spel en makkelijk om te leren, daarom spelen heel veel gezinnen met jonge kinderen het. Zeker als dat jouw doelgroep is zijn kwartetspellen een enorm leuk relatiegeschenk. Wij kunnen ze volledig op maat maken en snel in grote oplages leveren. De kaarten worden gedrukt op schitterend 350 grams karton, het kartonnen doosje wordt in luxe hoogglans gelamineerd en alles wordt naar eigen ontwerp Full Colour bedrukt. Wil je meer informatie over kwartetspellen bedrukken? Vraag dan snel jouw offerte aan of bel/mail ons.

Uitgelichte producten in deze categorie:

Speelkaarten personaliseren

Het model met de toepasselijke naam ‘speelkaarten personaliseren’ kunnen wij volledig op maat maken. Dit model bestaat uit speelkaarten van 320 grams echt speelkaarten karton in het internationale Bridge-formaat (56 x 87 mm). De kaarten hebben 4 hoek-indexen en een spel heeft 55 kaarten (52 + 2 jokers en een bridge score kaart). De achterkant van alle kaarten en het hoogglans gelamineerde doosje kunnen geheel naar wens in full colour worden bedrukt. Speelkaarten personaliseren doen wij met Kobaldeck kaarten van absolute topkwaliteit!

Speelkaarten bedrukken

 

Materiaal: Karton

Bedrukking: Full colour op rugzijde

Levertijd: 2-3 weken

Minimale afname: 75 stuks

Vanaf prijs: €0,88

Speelkaarten in doosje

Speelkaarten met logo

 

Op zoek naar bedrukte speelkaarten die wij snel uit voorraad leveren? Ook deze set kunnen wij bedrukken met jouw logo, echter alleen op het doosje. Dit kaartspel bestaat uit 54 kaarten inclusief 2 jokers.

Materiaal: Karton (kaarten) en plastic (doosje)

Bedrukking: Tampondruk

Levertijd: ca. 1 week

Minimale afname: 100 stuks

Vanaf prijs: €0,60       

Memoryspellen

Wil je graag een memoryspel bedrukken met jouw logo om als promotieartikel te gebruiken? Wij kunnen memoryspellen all over in full colour bedrukken. Stuur jouw design naar ons op en wij gaan ermee aan de slag! Het spel bestaat uit 54 kaarten gemaakt van hoogwaardig karton verpakt in een gelamineerd doosje dat ook all over in full colour kan worden bedrukt.

Memoryspellen bedrukken

 

Materiaal: Karton

Bedrukking: Full colour all over bedrukking

Levertijd: 2-3 weken

Minimale afname: 125 stuks

Vanaf prijs: €0,86

Kwartet met logo

Dit kwartetspel kunnen wij volledig personaliseren. Een leuk alternatief voor speelkaarten personaliseren.

Kwartetspellen bedrukken

 

Materiaal: Karton

Bedrukking: Full colour all over bedrukking

Levertijd: 2-3 weken

Minimale afname: 125 stuks

Vanaf prijs: €0,88

Wil jij ook graag speelkaarten bedrukken en als relatiegeschenk weggeven aan jouw relaties? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen jou graag verder!