Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Frisbees bedrukken

Op zoek naar een leuk zomers relatiegeschenk waar je jouw logo groot op kan drukken? Wij hebben een ruim assortiment! Frisbees bedrukken kan d.m.v. zeefdruk, dit maakt het mogelijk om jouw logo groot erop te drukken.  Zo kan jij ervoor zorgen dat jouw logo opvalt op het strand! Vraag snel jouw offerte aan, zodat wij je kunnen helpen met een advies op maat. Frisbees bedrukken kan bij Van Slobbe al vanaf 50 stuks.

Bedrukte frisbees bestellen

Als leverancier en fabrikant bedrukken wij frisbees af fabriek volledig custom made of uit voorraad waarbij ze lokaal in eigen beheer bedrukt worden. De meeste modellen worden gemaakt van plastic, waarbij er ook verschillende soorten zijn. De meest gangbare zijn harde PVC plastic frisbees. Deze zijn er in verschillende kleuren en formaten. Bedrukte frisbees kan je bestellen inclusief logo of tekst. De diverse varianten plastic frisbees hebben een verschillend drukformaat, doordat er modellen zijn met ringen aan de bovenkant en zonder deze ringen.

Opvouwbare frisbees met logo

Naast de refuliere plastic frisbees leveren wij een groot assortiment aan opvouwbare frisbees met logo. Ook deze kunnen wij volledig custom made in eigen pms kleur en formaat maken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij gaan daar direct mee aan slag. Eventueel kunnen wij helpen bij het ontwerpen van jouw design. Frisbees met logo leveren wij uit voorraad binnen 2 weken en custom made in 6-8 weken.

Goedkoop frisbees bedrukken

Bedrukte frisbees zijn goedkoop en zeer efficiënt als promotieartikel. Het is namelijk een écht zomers product dat vooral geliefd is op het strand. Wij produceren in de meeste gevallen de opvouwbare frisbees volledig custom made in eigen fabriek. Het transport is namelijk goedkoop. Indien je kiest voor een harde plastic frisbee dan wordt deze bij kleine aantallen veelal uit voorraad gehaald en lokaal in eigen beheer bedrukt. Dit is de snelste en goedkoopste manier om frisbees te bedrukken.