Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Tennisballen bedrukken - Ideaal Voor Bedrijfspromotie

Ben je op zoek naar een originele manier om jouw bedrijf te promoten? Overweeg dan om tennisballen te bedrukken met jouw logo. Bij ons kun je terecht voor bedrukte tennisballen, zowel professionele tennisballen als speelgoed voor honden. Wij kunnen tennisballen bedrukken al vanaf 150 stuks en hebben verschillende drukmethodes beschikbaar, waaronder tampondruk in 1-4 kleuren of full colour wikkel. Dus wil je een tennisbal bedrukken? Dan ben je bij Van Slobbe aan het juiste adres!

Vanaf 250 stuk(s) Donderdag 2 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 9,68
Vanaf 500 stuk(s) -
vanaf € 2,95
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 13,95
Beschikbare kleuren:
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 3,75
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 11,86
Beschikbare kleuren:
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 3,95
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Donderdag 2 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 16,95
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag

Tennisballen Met Logo - Laat je Bedrijf Opvallen

Wil jij opvallen op de tennisbaan door middel van tennisballen bedrukt met jouw logo? Wij kunnen je hierbij helpen en adviseren over de mogelijkheden. De meest gangbare drukmethode is tampondruk in 1-4 kleuren, maar in sommige gevallen kan een andere drukmethode beter aansluiten bij jouw situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over bijvoorbeeld een grote opdruk in full colour. Tennisballen bedrukken is een leuke en effectieve manier om jouw bedrijf te promoten. Voor tennisballen met naam kun je bij ons terecht

Gekleurde Tennisballen Bedrukken - Maak de Blits op de Tennisbaan

Een leuk alternatief voor bedrukte tennisballen is gekleurde tennisballen bedrukken. Wij kunnen gekleurde tennisballen leveren in verschillende kleuren, zoals groen, blauw en zwart. Ook deze tennisballen kunnen wij bedrukken met jouw logo of naam. Maak de blits op de tennisbaan en vergroot tegelijkertijd de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Jouw relaties zullen blij zijn met een origineel cadeau in de vorm van gekleurde tennisballen. 

Sleutelhanger Tennisbal - Handig en Leuk Relatiegeschenk

Een leuke en handige manier om jouw bedrijf of merk te promoten, is door het bedrukken van een sleutelhanger tennisbal. Deze tennisbal sleutelhanger kun je gemakkelijk aan een tas of sleutelbos hangen en is altijd bij de hand. Bovendien is het een leuk cadeau om te geven aan jouw relaties. Vraag ons naar de mogelijkheden om de sleutelhanger tennisbal te bedrukken met jouw logo of naam. Ook kun je direct bestellen op onze shop.

Verbeter je Workout met onze Uitgebreide Sportproducten naast Bedrukte Tennisballen

Verbeter je workout met onze uitgebreide collectie sportproducten naast bedrukte tennisballen. Of je nu op zoek bent naar ballen voor elke sport en elk niveau, fitness- en sportartikelen voor een effectieve workout, comfortabele hardloopshirts, stijlvolle activewear, fietsartikelen voor de fietsliefhebber, of unieke relatiegeschenken in de vorm van bedrukte springtouwen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige workout. En als je op zoek bent naar een opvallende manier om je bedrijf te promoten, overweeg dan tennisballen bedrukken als relatiegeschenk.