Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk
Jute tassen bedrukken

Op zoek naar een verantwoord alternatief voor plastic boodschappen tassen? Laat dan jute tassen bedrukken met logo. Op deze manier kan je aan jouw relaties laten zien dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt. Bedrukte jute tassen komen altijd van pas, in de supermarkt, op het strand in het park, verzin het maar. Op deze manier kan je op een snelle en efficiënte manier jouw naamsbekendheid vergroten. Naast de jute boodschappentassen hebben we ook jute rugzakken, jute koeltassen en jute reistassen. Ons ruime assortiment maakt de kans dan ook groot dat je bij ons vindt wat je zoekt. Jute tassen bedrukken doen wij al tientallen jaren en zijn er dan ook van overtuigd dat wij je de beste kwaliteit en service kunnen bieden.

Liever toch een andere tas? Geen probleem, wij bedrukken katoenen, opvouwbare of papieren tassen.

Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 3,24
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 1,78
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,80
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,35
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 2,79
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,25
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 5,69
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 3,33
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 3,82
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 3,03
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 1,88

Jute boodschappentas bedrukken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn om jute boodschappentassen te bedrukken? Onze standaard drukoptie is in de meeste gevallen zeefdruk in 1 tot 4 kleuren, dit kan aan de voor en achterzijde. Zeefdruk heeft een aantal grote voordelen, het drukformaat is groot, de kosten laag, de bedrukking ziet er mooi uit en slijt niet snel. Bestaat jouw logo uit veel kleuren of heb je een gecompliceerd design? Kies dan voor digitale transfer. Jute tassen bedrukken door middel van deze drukoptie zorgt voor een luxe uitstraling en kan eveneens op beide zijden worden aangebracht. Wil je graag advies van ons ontvangen over de beste drukoptie in jouw situatie? Neem dan contact ons op via de live chat, e-mail of bel ons. Jute boodschappen tassen bedrukken doen wij al tientallen jaren, dus wij zijn zeker van dat wij je verder kunnen helpen.

Jute rugzak bedrukken

Naast jute boodschappentassen kunnen wij ook jute rugzakken bedrukken. Jute is een zeer sterke stof, dus rugzakken die hiervan worden gemaakt zijn erg stevig en gaan lang mee. Jute rugzakken met logo worden niet vaak weggegeven als relatiegeschenk, dus dit is ook een hele leuke optie om jouw relaties mee te verrassen. Wij hebben ook modellen met een trekkoord die kunnen worden gebruikt als sporttas. Vergroot zo jouw naamsbekendheid in de sportschool. Naast onze bedrukte jute rugzakken hebben wij ook rugzakken gemaakt van andere stoffen. Allen met hun specifieke eigenschappen. Jute tassen bedrukken kan bij ons met allerlei varianten en drukopties.

Jute koeltas bedrukken

Wil je graag iets bijzonders weggeven in de zomermaanden? Laat dan jute koeltassen bedrukken. Koeltassen verkopen wij regelmatig en steeds vaker ook modellen van jute. Jute koeltassen zijn dus echt in opkomst! Logisch want jute is duurzaam, stevig en kan goed worden bedrukt. Op deze manier kan je dus écht jouw relaties verrassen met een bijzonder relatiegeschenk. Ben je nieuwsgierig naar ons volledige assortiment koeltassen? Wij hebben een ruim assortiment, die je kan bekijken door op de hyperlink te klikken. Jute tassen bedrukken wij, afhankelijk van het model, in kleine oplages.

Jute tassen met logo

Jute tassen met logo zijn een goede manier om jouw marketingactie te ondersteunen. Laat jouw logo door ons op de tassen drukken en zorg er zo voor dat jouw actie opvalt. Jute tassen met logo zijn ook erg leuk om als relatiegeschenk weg te geven. Door de stevigheid van de tassen gaan ze lang mee en weet je zeker dat ze door veel mensen zullen worden gezien. Ben je benieuwd hoe jouw logo eruit komt te zien? Wij sturen je graag een drukproef toe en adviseren indien gewenst over het gekozen model, de best passende drukmethode en het best drukformaat in jouw situatie. Jute tassen bedrukken met logo is altijd een goede optie!

Jute reistas bedrukken

Naast de jute boodschappentassen, koeltassen en rugzakken hebben wij ook een aantal jute reistassen in ons assortiment die wij met jouw logo kunnen bedrukken. Reistassen krijgen tijdens het reizen vaak veel te verduren, dus het is erg handig dat ze van een stevige stof worden gemaakt. Jute reistassen zijn bijna niet kapot te krijgen! Worden ze in de achterbak van de auto gelegd of in het ruim van een vliegtuig? Geen enkel probleem, zowel de tas als de bedrukking zullen mooi blijven. Verras jouw relaties dan ook met prachtige bedrukte jute reistassen. Ben je ook benieuwd naar de rest van ons assortiment? Onze andere reistassen kan je hier vinden. Jute tassen bedrukken wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden!

Jute tas bedrukken, dat kunnen wij volledig op maat!

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk die je volledig op maat kan maken? Denk dan eens aan jute tassen bedrukken! Wij kunnen dit volledig op maat. Afhankelijk van het soort tas (boodschappentas, koeltas, reistas, etc.) kunnen wij dit al vanaf 100-500 stuks. Wil je jute tassen bedrukken met een bijzonder design en bedrukking? Stuur ons deze op in EPS of AI formaat en wij sturen je binnen 24 uur een offerte met een gratis drukproef. Indien je hulp nodig hebt bij het maken van het design kunnen wij zeker helpen. Jute tassen bedrukken, duurzaam & heel bijzonder als promotieartikel.