Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Koelbox bedrukken

Op zoek naar een leuke manier om jouw relaties te verrassen? Koelboxen bedrukken en weggeven als relatiegeschenk is een hele leuke manier. Koelboxen komen altijd van pas en zullen dan ook regelmatig worden meegenomen. Bijvoorbeeld naar het strand, op het park of tijdens een dagje vissen. Wij hebben allerlei modellen in ons assortiment, kies bijvoorbeeld boor een reguliere variant, een retro koelbox of een leuke mini koelkast. Welk model je ook kiest, koelboxen bedrukken kunnen wij al vanaf 10 stuks!

Koelbox bedrukken met logo

Koelboxen bedrukken met logo is een leuke manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Koelboxen bedrukken wij doorgaans door middel van zeefdruk in 1 kleur. Dit is een goedkope drukmethode met een groot drukoppervlak. Ben je op zoek naar een bijzondere koelbox met een speciale bedrukking? Kies er dan voor om deze mini koelkast te bedrukken met een doming sticker. Hiermee verras je jouw relaties gegarandeerd! Koelbox bedrukken met logo kan bij ons door jouw logo bij de aanvraag of bestelling te voegen in een EPS of AI bestand. Wij gaan dan direct aan de slag!

Koelbox personaliseren

Op zoek naar een leuk cadeau voor jouw medewerkers? Koelboxen personaliseren is altijd een leuke optie! Zeker in de zomermaanden zijn ze erg handig om bijvoorbeeld op het strand eten en drinken goed koud te houden. Jouw medewerkers zullen de gepersonaliseerde koelboxen graag meenemen, dus het is een hele goede manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Lijkt het je leuk om de namen van jouw medewerkers op de koelboxen te drukken? Wat een goed idee! Benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact met ons op via de chat, mail of bel ons. Wij adviseren je hier graag over!

Online koelboxen kopen

Online koelboxen kopen kan bij ons makkelijk en snel. Wil je ze graag zonder opdruk bestellen? Dat kan! Wij leveren ze dan al vanaf 5 stuks binnen 1 week.  Met een spoed bezorging leveren wij koelboxen zelfs in enkele werkdagen. Plaats vandaag nog jouw bestelling en reken hem direct af zodat wij hem direct in behandeling kunnen nemen. Is een koelbox in jouw situatie te groot? Kijk dan ook eens naar onze mooie koeltassen die je makkelijk overal mee naar toe kan nemen! Laat je toch liever koelboxen bedrukken met logo? Wij helpen je graag bij het vinden van de beste optie!

Koelbox met reclame

Ben je bezig met het voorbereiden van een marketingactie? Wij kunnen koelboxen met reclame bedrukken, waardoor je de actie een extra boost kan geven. Wij adviseren je graag over de beste manier waarop je dit kan doen. Indien je het design meestuurt met jouw offerte aanvraag (als EPS of AI bestand), dan sturen wij je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met gratis drukproef. Koelboxen met reclame zijn een leuke manier om jouw boodschap door te geven aan een groot aantal mensen. Wij hebben regelmatig klanten begeleid met hun marketingactie en gebruiken deze ervaring graag om je verder te helpen. Koelbox bedrukken is bij ons al mogelijk vanaf 10 stuks!