Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Opvouwbare tassen bedrukken

Op zoek naar een leuke manier om jouw naamsbekendheid te vergroten? Opvouwbare tassen bedrukken met logo is dan een goede optie! In Nederland worden plastic boodschappen tassen nog regelmatig gebruikt, opvouwbare tassen zijn hiervoor een duurzaam alternatief. Voordat ze slijten hebben ze maar liefs 1000 plastic tassen vervangen. Zo kan je met bedrukte opvouwbare tassen bijdragen aan een betere leefomgeving. Ze zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen, jouw relaties zullen ze dus graag willen gebruiken. Het is daarom ook een goed idee om ze weg te geven als relatiegeschenk of aan het personeel. Opvouwbare tassen bedrukken is niet alleen duurzaam maar ook erg handig!

Vanaf 250 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,05
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,90
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,18
Vanaf 5.000 stuk(s) Dinsdag 2 april - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 2 april - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 5.000 stuk(s) Dinsdag 2 april - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 5.000 stuk(s) Dinsdag 2 april - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 2 april - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,93
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 2 april - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 22 maart - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 1,15
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) -
vanaf € 0,68

Opvouwbare tasjes met logo

Opvouwbare tasjes met logo zijn geliefd, omdat ze duurzaam en erg handig zijn. Ook zijn ze op veel verschillende manieren te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een zeefdruk in 1 tot 4 kleuren. Het grote voordeel van deze drukmethode is dat er een ruim drukformaat mogelijk is aan beide zijden van de tas. Opvouwbare tassen bedrukken is ook mogelijk in full colour. In dit geval maken wij gebruik van digitale transfer. Deze drukmethode geeft een luxe uitstraling en biedt veel design mogelijkheden. Het drukformaat is iets kleiner, maar zeker groot genoeg om op te vallen. Opvouwbare tasjes met logo zijn erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk, omdat ze altijd van pas komen, niet duur zijn en in kleine oplage verkrijgbaar.

Opvouwbare tas met naam

Wil je graag eens jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Wij kunnen opvouwbare tassen met naam leveren. Hoe leuk is het om een heel pakket met cadeaus te maken van opvouwbare tassen met de namen van jouw medewerkers erop? Vul ze bijvoorbeeld met allerlei zomerse relatiegeschenken, zoals zonnebrillen, bidons, beach ball sets en frisbees. Dat zorgt gegarandeerd voor zomerpret! Wij hebben een ruim assortiment dus het is ook mogelijk om te kiezen voor modellen met een luxere uitstraling die ook nog eens extra stevig zijn. Opvouwbare tassen bedrukken wij al vanaf 50 stuks, dus ook voor kleinere organisaties is dit een goede optie.

Opvouwbare tassen volledig op maat

Wil je opvouwbare tassen bedrukken, maar zoek je iets speciaals? Vanuit onze fabrieken in China maken wij ze volledig custom made. Wij kunnen opvouwbare tassen met logo in eigen PMS kleur produceren en volledig all over bedrukken. Laat ons via mail, telefoon of onze live chat weten wat jouw wensen zijn. Wij hebben jarenlange ervaring, dus wij kunnen zeker van dienst zijn. Opvouwbare tassen volledig op maat maken doen wij al vanaf 500 stuks en leveren wij in ongeveer 8 weken. Voeg jouw design toe aan de aanvraag in EPS of AI formaat en wij komen binnen 24 uur terug met een offerte inclusief een gratis drukproef. Op deze manier kunnen wij snel overgaan tot productie.

Opvouwbare boodschappentas bedrukken

Opvouwbare boodschappentassen zijn een erg goed alternatief voor de reguliere plastic tassen. Deze tassen gaan lang mee, kan je overal kwijt en hebben een groot drukoppervlak. Opvouwbare boodschappentassen worden dan ook vaak mee genomen naar de supermarkt. Beheer je zelf een winkel en wil je bijdragen aan de strijd tegen plastic afval? Overweeg dan om te kiezen voor opvouwbare boodschappentassen bedrukken en deze uit te delen aan de kassa of goedkoop te verkopen. Ze kunnen ook uitstekend worden ingezet als onderdeel van een marketingactie. Geef bijvoorbeeld opvouwbare boodschappentassen met logo cadeau bij aankoop van bijvoorbeeld 20 euro aan boodschappen. Je klanten zullen hier niet alleen blij mee zijn. Je vergroot ook nog eens de naamsbekendheid van jouw winkel. Wat jouw doel ook is, met onze jarenlange ervaring kunnen wij je zeker van dienst zijn. Opvouwbare tassen bedrukken zijn erg populair als relatiegeschenk en dat is niet voor niets!