Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Big shoppers bedrukken

Big Shopper Tassen - PP WOVEN TASSEN

Als fabrikant van Big Shopper boodschappentassen maken wij deze volledig custom made. 

Als fabrikant kunt u bij ons verwachten de juiste informatie te ontvangen. Als fabrikant kun je gewoon meer.......:)! Ook mogelijk om de Boodschappentassen van bovenaf af te sluiten met een rits.


Klik hier voor meer informatie

Laatste informatie omtrent de big shopper boodschappentassen. Schrijf je nu in, klik hier

Boodschappentassen Bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte boodschappentassen dan bent u bij ons op het juiste adres. Als fabrikant maken wij boodschappentassen volledig custom made, in eigen PMS kleur, formaat en materiaal.

Boodschappentas bedrukt met LOGO

De Big Shopper bedrukt met LOGO wordt steeds vaker ingezet als promotieartikel. Het zijn stevige tassen welke u veel ziet in en rondom supermarkten. De big shopper boodschappentas kan tot full color all-over bedrukt worden met uw logo of tekst. De bedrukte big shopper boodschappentassen zijn al leverbaar vanaf 250 st..

Boodschappentas Kopen

Ruime keuze uit verschillende boodschappentassen. Boodschappentassen kun je gemakkelijk en snel kopen via onze webshop. Ruim Assortiment, circa 127 verschillende boodschappentassen.

Boodschappentas voor op de fiets

Je kent het wel, even boodschappen doen op de fiets en je zit daarna met teveel onhandige tasjes op de fiets. Wat dacht je van een Big Shopper Fietstas? Wij maken fietstassen bedrukt met LOGO volledig op maat. Deze big shopper boodschappentassen voor de fiets zijn ook zeer populair op beurzen, een echte eye catcher. Van Slobbe is leverancier en producent van big shopper boodschappentassen. De big shopper boodschappentassen zijn gemaakt van 120, 140 of160 grams/m2, PP Woven met nylon of pp woven handvatten. Standaard formaat big shopper is : 46 x 45 x 17,5 cm. De boodschappentassen zijn voorzien van een gelamineerde "glossy surface".