Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Koeltassen bedrukken

Koeltassen bedrukken, een echt zomers relatiegeschenk! Ideaal voor op het strand of in het park. Wij hebben een ruim assortiment. Het is bij ons mogelijk om koeltassen met logo te bedrukken om de naamsbekendheid van jouw merk te vergroten. Koeltassen bedrukken kan in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Naast deze categorie levert Van Slobbe ook tal van andere bedrukte strand- en of picknickartikelen. Van Slobbe levert koeltassen met logo in 1 kleur al vanaf € 1,48. Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet!

Custom Made koeltassen bedrukken

Als fabrikant kunnen wij custom made koeltassen bedrukken. Deze kunnen wij in eigen PMS kleur(en) maken en naar wens bedrukken. Wil je koeltassen in full colour all over bedrukken? Geen enkel probleem! Custom made Koeltassen bedrukken kunnen wij al vanaf 250 stuks. Geleverd in slechts 4-6 weken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij regelen het!

Koeltassen met logo

Wij leveren niet alleen custom made. Wij kunnen koeltassen met logo ook snel uit voorraad leveren. In veel gevallen kunnen wij ze binnen 5 werkdagen leveren. Heb je snel koeltassen met logo nodig, dat is dus geen enkel probleem! Stuur jouw logo mee met de aanvraag of bestel hem rechtstreeks zodat wij direct aan de slag kunnen. Zoek je een speciale koeltas om jouw relaties écht mee te verassen? Wij hebben ook luxe koeltassen in ons assortiment! ZO hebben wij zelfs een variant welke wordt geleverd met een draadloze speaker! kortom, koeltassen bedrukken bij Van Slobbe, de mogelijkheden zijn eindeloos!