Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk
Hoogwaardige merken voor relatiegeschenken - Ontdek ons assortiment en maak indruk op uw klanten

Als het gaat om relatiegeschenken, zijn de merken die wji aanbieden van groot belang. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, waardoor het belangrijk is om een breed scala aan opties te hebben om aan de specifieke behoeften van de klanten te voldoen. Onderaan de pagina worden enkele van de belangrijkste kenmerken van de verschillende merken die wij aanbieden.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige relatiegeschenken om je klanten te laten zien dat je hen waardeert, dan zijn de hierboven genoemde merken zeker het overwegen waard. Of je nu op zoek bent naar pennen, reisbagage, schrijfaccessoires of audioapparatuur, deze merken bieden allemaal producten van hoge kwaliteit die zeker indruk zullen maken op uw klanten. Met hun stijlvolle ontwerpen en duurzame materialen zijn deze merken de perfecte keuze voor zakelijke geschenken die lang meegaan en uw klanten zeker zullen waarderen.

Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Woensdag 1 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,99
Beschikbare kleuren:
Vanaf 300 stuk(s) Woensdag 1 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 8,50
Beschikbare kleuren:
Vanaf 2.500 stuk(s) Dinsdag 7 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 1,04
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Dinsdag 7 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 3,49
Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 7 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 0,28
Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 7 mei - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 1,31
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Maandag 29 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 7,79
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Maandag 29 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 18,14
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Maandag 29 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 8,64
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Maandag 29 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 15,88
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Maandag 29 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 8,76
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Maandag 29 april - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 8,76

Blaupunkt: s een Duits merk dat al meer dan 90 jaar bekend staat om zijn hoogwaardige audio- en elektronicaproducten. Het merk biedt een breed scala aan relatiegeschenken, waaronder koptelefoons, speakers en powerbanks. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid zijn Blaupunkt producten perfect geschikt als relatiegeschenken.

CamelBak is een merk dat gespecialiseerd is in drinksystemen voor buitenactiviteiten, sporten en reizen. Hun producten zijn ontworpen met duurzaamheid en gemak in gedachten, wat ze perfect maakt als relatiegeschenken voor de avontuurlijke klant.

Case Logic is een merk dat zich richt op het ontwerpen van hoogwaardige tassen, hoesjes en sleeves voor laptops, tablets en andere elektronische apparaten. Het merk biedt een breed scala aan producten die perfect zijn voor zakelijke klanten die vaak onderweg zijn.

Fresh 'n Rebel is een merk dat zich richt op het ontwerpen van stijlvolle en trendy audioaccessoires. Hun producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor jongere klanten.

Grundig is een Duits merk dat al meer dan 75 jaar bekend staat om zijn hoogwaardige elektronische producten. Het merk biedt een breed scala aan relatiegeschenken, waaronder koptelefoons, wekkerradio's en Bluetooth-luidsprekers. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn Grundig producten perfect geschikt als relatiegeschenken.

Lipton is een merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige thee. Hun producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die van thee houden.

Mag-lite is een Amerikaans merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige zaklampen. Hun producten zijn ontworpen met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die veel buitenactiviteiten ondernemen.

Mentos is een merk dat bekend staat om zijn snoepjes en kauwgom. Hun producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die van zoetigheid houden.

Mepal is een Nederlands merk dat al meer dan 60 jaar bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten voor eten en drinken onderweg. Hun producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die veel onderweg zijn.

Moleskine is een Italiaans merk dat zich richt op het ontwerpen van hoogwaardige notitieboekjes en schrijfaccessoires. Hun producten zijn ontworpen met stijl en functionaliteit in gedachten, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor zakelijke klanten.

Parker is een merk dat al meer dan 130 jaar bekend staat om zijn hoogwaardige pennen en schrijfaccessoires. Hun producten zijn ontworpen met stijl en kwaliteit in gedachten, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die van schrijven houden.

Philips is een divisie van het Nederlandse elektronicabedrijf Philips, dat zich richt op het produceren van hoogwaardige audioapparatuur, waaronder koptelefoons, luidsprekers en draadloze audioapparatuur. Philips is daarentegen een elektronicabedrijf dat zich richt op het produceren van een breed scala aan consumentenelektronica, waaronder verlichting, televisies en huishoudelijke apparaten. Beide merken bieden hoogwaardige producten die perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die van technologie en innovatie houden.

Prodir is een Zwitsers merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige pennen en schrijfaccessoires. Hun producten zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid en kwaliteit, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor zakelijke klanten.

Samsonite is een Amerikaans merk dat al meer dan 100 jaar bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame reisbagage. Hun producten zijn ontworpen met stijl en functionaliteit in gedachten, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die vaak reizen.

Samsung is een Zuid-Koreaans elektronicabedrijf dat zich richt op het produceren van een breed scala aan consumentenelektronica, waaronder smartphones, televisies en huishoudelijke apparaten. Het merk biedt hoogwaardige producten die perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die van technologie en innovatie houden.

Vinga is een Zweeds merk dat zich richt op het ontwerpen van stijlvolle en duurzame woonaccessoires en relatiegeschenken. Hun producten zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en materialen, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die van interieurdesign houden.

Waterman is een Frans merk dat al meer dan 130 jaar bekend staat om zijn hoogwaardige pennen en schrijfaccessoires. Hun producten zijn ontworpen met stijl en kwaliteit in gedachten, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenken voor klanten die van schrijven houden.