Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Geurhangers bedrukken

Geurhangers bedrukken doen wij al vanaf 50 stuks. Een erg leuk relatiegeschenk voor al jouw relaties! Wij hebben veel verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor luxe geurhangers die wij door middel van tampondruk strak met jouw logo kunnen bedrukken. Het is bij ons ook mogelijk om geurhangers van karton volledig op maat te maken. De vorm, geur en bedrukking kan je volledig naar wens uitkiezen. Volledig op maat gemaakte geurhangers bedrukken wij al vanaf 1000 stuks.

Auto geurhangers bedrukken

De perfecte promotie in de auto. Het logo wordt meerdere malen per dag gezien. Auto geurhangers worden gemaakt met verschillende geuren zoals standaard parfums : Vanille, tropical en aardbei. Wil je graag auto geurhangers bedrukken met een andere geur? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op of geef het aan bij jouw offerteaanvraag.

Autogeurtjes met logo

Ben je actief in de transportsector? Dan zijn autogeurtjes met logo erg leuk om cadeau te doen. Veel vrachtwagens en bestelbussen krijgen na verloop van tijd een muffe lucht. Geurhangers met een lekker luchtje zijn hiervoor een leuke oplossing. Autogeurtjes gaan lang mee en zelfs op het moment dat de parfum zijn werking begint te verliezen blijft de vrijgekomen lucht nog een tijdje hangen. Auto geurhangers bedrukken met een logo kunnen wij op veel verschillende manieren. Afhankelijk van het soort autogeurtje is tampondruk of sublimatie de meest gangbare drukoptie. Neem contact met ons op voor de best passende oplossing bij de door jouw gekozen product en situatie.

Geurboompjes personaliseren

Ook leuk is het personaliseren van geurboompjes. Kies je eigen vorm, bedrukking en geur! Geurboompjes personaliseren kan bij ons al vanaf 1000 stuks. Ze zijn onder andere leuk voor gebruik in hus, in de auto, op kantoor en in de vrachtwagen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je ze zelf ook laten personaliseren? Neem dan contact met ons op. Geurboompjes personaliseren kunnen wij volledig op maat!

Online bedrukte geurhangers bestellen

Bij ons kan je makkelijk, veilig en snel geurhangers online bestellen. Op zoek naar een cadeau dat leuk is, maar niet vaak wordt weggegeven? Denk dan eens aan bedrukte geurhangers. Indien je direct jouw bestelling plaatst en het design erbij levert kunnen wij direct aan de slag. Eerst sturen wij je een digitale drukproef op ter goedkeuring. Na jouw goedkeuring gaan de bedrukte geurhangers direct in productie en leveren wij ze in 6 tot 8 weken. Bestel je modellen direct uit onze voorraad? Dan leveren wij al binnen 2 weken!

Geurhangers bedrukken leuk als relatiegeschenk

Bedrukte geurhangers weggeven is niet alleen leuk voor in de auto. Jouw relaties en medewerkers kunnen er ook voor kiezen om ze in huis op te hangen. Wij kunnen geurhangers volledig personaliseren, dat geldt ook voor de geur. Kies bij ons dus voor de lekkerste luchtjes voor in huis. Twijfel je wat de beste keuze is? Wij helpen je hier graag bij. Dit geldt ook voor de bedrukking, indien gewenst kunnen wij namelijk ook helpen bij het maken van het design. Met geurhangers bedrukken hebben wij al jaren ervaring. Schroom dan ook niet om een offerte bij ons aan te vragen!