Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

IJskrabbers bedrukken

Op zoek naar een leuk winters promotieartikel? IJskrabbers bedrukken met jouw logo en uitdelen aan jouw doelgroep is dan een zeer geschikte optie. Je kent het vast. Na een lange koude nacht sta je voor de auto en zijn alle ramen bevroren. Een vervelend begin van de dag! Met onze bedrukte ijskrabbers kan je ervoor zorgen dat dit probleem snel wordt opgelost. Ze zullen daarom ook gegarandeerd in de smaak vallen bij jouw doelgroep! IJskrabbers met logo leveren wij al vanaf 50 stuks en onze luxe modellen zelfs al vanaf 10 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze categorie vind je ons gehele assortiment. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons bereiken via de live chat, e-mail of telefonisch. Een offerte aanvragen en jouw vraag achterlaten in het opmerkingen veld is de makkelijkste optie. Je krijgt dan namelijk binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een gratis drukproef!

IJskrabbers met logo, welke drukopties zijn er?

Heel veel! Wij hebben ijskrabbers in diverse vormen. Wil je graag jouw logo zo groot mogelijk op de ijskrabbers hebben? Kies dan voor 1 van onze driehoekige varianten Deze modellen hebben een zeer ruim drukoppervlak waarbij ook digitale transfer in full colour tot de mogelijkheden behoort. IJskrabbers met logo zijn ook leverbaar in originele vorm met een handvat. Deze kunnen wij mooi maar subtiel bedrukken door middel van tampondruk op de handvat of groot op de krabber zelf. Waar je ook voor kiest wij zorgen voor het optimale resultaat! Indien gewenst kunnen wij ijskrabbers met logo ook volledig op maat maken. Dit doen wij door middel van onze eigen fabriek in China. Deze optie is al beschikbaar vanaf 500 stuks en maakt het mogelijk om de ijskrabbers all over te bedrukken in full colour.

IJskrabbers weggeven als relatiegeschenk

IJskrabbers als relatiegeschenk of promotieartikel. Hoe kan je dit het best doen? Indien je ze als relatiegeschenk wilt weggeven is 1 van onze luxe ijskrabbers het leukste idee. Kies bijvoorbeeld voor deze multifunctionele ijskrabber met een ingebouwd COB-lampje, gordelsnijder en veiligheidshamer. Op deze manier zorg je er niet alleen voor dat jouw relaties altijd een ijskrabber bij de hand hebben, maar dat ze ook altijd een veiligheidshamer en gordelsnijder in de buurt hebben. Wel zo veilig! Wil je bedrukte ijskrabbers weggeven als onderdeel van een marketingactie? Dan zijn onze goedkope modellen een zeer geschikte optie! In dit geval kan je namelijk met een beperkt budget in grote aantallen ijskrabbers bedrukken.