Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Zadelhoesjes bedrukken

Nederland is een écht fietsland. Zadelhoezen trekken dan ook veel bekijks en zijn hierdoor een perfecte premium. Zadelhoesjes bedrukken doen wij af fabriek waardoor de totale oppervlakte bedrukt kan worden.  Als fabrikant zijn wij in staat om de goedkoopste zadelhoesjes te leveren. We leveren snel, zijn goedkoop en kunnen ook kleine aantallen leveren, als fabrikant kun je gewoon meer.... Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Vraag dan snel een offerte aan!

Luxe zadelhoesjes

Naast de goedkope modellen, gemaakt van PVC of nylon, maken wij ook luxe zadelhoesjes waaronder bijvoorbeeld een 'double layer' model. Tussen de 2 lagen in zit sponge verwerkt, waardoor deze zadelhoesjes lekker zacht voor de billen zijn.  Bedrukte zadelhoesjes trekken nu eenmaal veel bekijks, waardoor veel bedrijven kiezen voor dit promotieartikel.
 

Zadelhoesjes bedrukken en snel bestellen?

Naast de zadelhoesjes die wij af fabriek leveren, hebben wij ook een ruim assortiment dat wij uit voorraad leveren. Deze modellen kunnen wij nog sneller leveren! Doorgaans lukt dit binnen 2 weken, maar soms zelfs al binnen een week. Dit hangt af van de locatie en op welke wijze de zadelhoesjes worden bedrukt. Zeefdruk in 1 of 2 kleuren is de snelste optie dat ook mooie resulaten geeft.

Wil je zadelhoesjes met jouw logo bedrukken?

Zadelhoesjes blijven een ware hype. Zadelhoesjes met logo zijn goedkoop en snel leverbaar. Het is zelfs mogelijk om ze te bedrukken met glow in the dark inkt. Er zijn veel succesvolle marketingacties te bedenken waar zadelhoesjes bij zijn gebruikt. Zo zetten onze klanten ze bijvoorbeeld in voor een actie met studenten, promoten van een nieuwe winkel of politieke doeleinden. Het maakt niet uit. Waar je ze ook voor gebruikt. Zadelhoesjes met logo zijn razend populair en zeer doeltreffend.

Als fabrikant van bedrukte zadelhoesjes bieden wij als enige 100% waterdichte modellen. Wil je graag milieuvriendelijke zadelhoesjes en in eigen pms kleur bestellen? Dat kan bij Van Slobbe. Wij fabriceren de zadelhoesjes in een eigen fabriek waardoor wij een maximaal drukformaat kunnen aanbieden. Hoe groter het drukoppervlak hoe groter jouw bereik. Bedrukte zadelhoesjes zijn een enorm krachtig promotieartikel en snel te produceren en te leveren.