Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Emmers bedrukken

Emmers bedrukken kan bij ons in kleine oplages. Wij bieden stevige emmers die lang meegaan, hierdoor zullen jouw relaties lang gebruik kunnen maken van deze emmers met logo. Erg goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Kortom, een ideaal product om weg te geven als relatiegeschenk! Uiteraard is emmers bedrukken voor intern gebruik ook erg leuk. Wij adviseren graag over de beste optie in jouw situatie.

Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 250 stuk(s) Dinsdag 11 juni - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 3,41
Vanaf 250 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 19,65
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 9,03
Beschikbare kleuren:
Vanaf 5 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 19,06
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Woensdag 5 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,94

Emmer personaliseren

Emmer personaliseren kunnen wij doen met veel verschillende soorten. Zo hebben wij reguliere modellen, maar ook varianten met snoep erin of ijsemmers. Laat ons weten wat voor model je nodig hebt en hoe ze eruit moeten komen te zien. Wij sturen jou dan een op maat gemaakte offerte op om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wacht niet langer en vraag een offerte aan voor emmer personaliseren!

Emmers bestellen

Emmers bestellen kan bij ons in allerlei verschillende soorten, bedrukt of onbedrukt. Bij ons kan je snel jouw bestelling plaatsen, hierna gaan wij er direct mee aan de slag. Onbedrukt kunnen wij binnen enkele werkdagen leveren. Met bedrukking duurt het in de meeste gevallen een week. Wil je toch liever emmers bestellen die niet op onze site staat? Laat het ons dan weten en wij gaan op zoek naar het door jouw gewenste model. Online emmers bestellen gaat bij ons heel makkelijk.

Emmers met logo

Eerder gaven wij al aan dat het bij ons mogelijk is om emmers met logo te bestellen. Bij ons zijn er meerdere drukmethodes beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor zeefdruk waarmee een groot drukoppervlak mogelijk is. Indien gewenst kunnen wij ook in full colour bedrukken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we gaan ermee aan de slag. Emmers met logo bedrukken doen wij in eigen beheer waardoor wij snel kunnen leveren. Vaak lukt dit al binnen een week. Kortom, bestel jouw emmers met logo snel bij Van Slobbe!

IJsemmers bedrukken

Op zoek naar ijsemmers? Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment. IJsemmers bedrukken met logo is erg leuk om als relatiegeschenk weg te geven. Of jouw relaties nou regelmatig evenementen organiseren waar ze goed van pas komen of dat je ze aan relaties geeft voor thuis. In beide gevallen is het leuk om een ijsemmer cadeau te krijgen! Wij hebben verschillende soorten die wij ook op allerlei manieren kunnen bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor tampondruk om jouw logo klein erop te drukken of kies voor zeefdruk om jouw logo groot op de ijsemmers te drukken. Een andere leuke optie is ijsemmers graveren voor een luxe uitstraling. Welke drukoptie je ook kiest wij helpen graag verder en adviseren je indien gewenst.

Stevige bedrukte emmers

Op zoek naar bedrukte emmers met een hoge capaciteit? Wij bieden stevige modellen die ideaal zijn om overal mee naartoe te nemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden in de bouw of de schoonmaakbranche maar zijn ze ook ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Doorgaans bedrukken wij deze emmers in 1 of 2 kleuren door middel van zeefdruk. Ideaal om jouw logo goed zichtbaar te maken. Deze emmers bedrukken wij al vanaf 160 stuks!

Emmers bedrukken