Toon filteropties

Prijs

t/m

Barmatten bedrukken

Onder andere leuk in een café, hotelbar of restaurant! Barmatten bedrukken kunnen wij volledig in full colour. Zo is het niet alleen mogelijk om een bar of tafel te beschermen tegen morsen, maar ook om op een leuke manier reclame te maken. Onze barmatten hebben een speciaal absorberend oppervlak en een standaard afmeting van 41,5 x 22 cm of 45 x 25 cm. Indien gewenst kunnen wij barmatten ook volledig op maat maken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan verzorgen wij een offerte op maat. Barmatten bedrukken doen wij al vanaf 100 stuks!

Vanaf 25 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 100 stuk(s) Maandag 18 maart - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 5,39

Reclame maken met bedrukte barmatten

Op zoek naar mogelijkheden om reclame te maken door middel van bedrukte barmatten? Meestal worden barmatten op de bar in cafés, restaurants en kroegen gelegd, maar dit is niet de enige manier. Steeds meer bedrijven hebben een eigen bar waar ze bijvoorbeeld eindejaarsfeesten organiseren en iedere week de vrijdagmiddagborrel houden. Barmatten bedrukt met het bedrijfslogo staan daar erg mooi! Klanten bestellen bij ons ook steeds vaker barmatten om cadeau te doen aan de medewerkers voor thuis. Barmatten zijn ook leuk op de tafel of in de keuken

Waar zijn bedrukte barmatten van gemaakt?

Barmatten zijn gemaakt van een combinatie van rubber en vilt. Vilt is een stof dat al eeuwenlang wordt gebruikt en erg stevig is. Ook absorbeert het dranken zoals bier makkelijk en is het makkelijk om uit te wassen. Onze bedrukte barmatten gaan hierdoor lang mee. Ze beschikken ook over een basis van anti slip rubber, waardoor ze makkelijk op hun plaats blijven liggen. Barmatten bedrukken wij volledig in full colour met een bedrukking dat niet makkelijk slijt. Niet bij gebruik of in de was. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om jouw eigen barmatten te bedrukken? Vraag dan snel een op maat gemaakte offerte aan of neem contact met ons op via de chat, mail of bel ons.