Drankendrager bedrukken

Bij Van Slobbe kun je verschillende drankendragers bedrukken met jouw logo, tekst of ontwerp. Wij bieden een breed assortiment aan drankendragers, waaronder plastic en papieren bekers, koffiebekers, thermosbekers, glazen en flessen. De drankendragers kunnen worden bedrukt met jouw logo, tekst of ontwerp, waardoor je een uniek en persoonlijk product krijgt dat je kunt gebruiken om je bedrijf te promoten. Van Slobbe biedt ook verschillende opties voor het bedrukken, waaronder offsetdruk, digitale druk, zeefdruk, sublimatiedruk en thermische transferdruk. Daarnaast bieden wij ook een gratis ontwerpservice, waarmee je een uniek ontwerp kunt laten maken voor je drankendragers.

Drankendragers met logo

Op zoek naar een handige oplossing om meerdere bierglazen mee te nemen? Wij bieden u de uitvinding van de bierwaaier. Deze unieke bierwaaier bedrukken wij met uw LOGO of tekst. Leuk promotieartikel.Drankendrager bedrukken

 

Drankendragers

Een drankendrager is super handig dienblad, maar dan gemakkelijk in 1 hand te houden. De drankendrager kan gemakkelijk 6 volle glazen aan 1 hand hebben. De drankendrager is een OP-EN-TOP relatiegeschenk welke wij goede kunnen bedrukken aan de bovenzijde.
Een Drankendrager verdient zichzelf terug op een evenement. Laat de klant statiegeld betalen voor de drankendrager in de wetenschap dat niemand de drankendrager komt terigbrengen. Kortom: een uniek promotieartikel welke uiteindelijk geen geld kost.

Wat is een drankendrager?

De drankendrager kan worden voorzien van een keycord, welke eveneens bedrukt kan worden met je LOGO of tekst. De kunststof drankendrager/ waaier wordt ook wel: bekerdrager, glazendrager, cupholder, bierwaaier of koffiewaaier genoemd.

Drankendrager met logo