Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Thermosfles bedrukken

Thermosfles bedrukken met jouw logo, erg leuk als relatiegeschenk! Bij ons kan je een ruim assortiment aan Thermosflessen bedrukken met jouw logo. Gebruik maken van rondom druk wordt steeds populairder, daarom bieden wij deze drukoptie aan bij steeds meer thermosflessen. Uiteraard kan je ook kiezen voor de meer standaard drukmethoden zoals zeefdruk en tampondruk. Heb je een logo met veel kleuren? Kies dan voor digitale transfer in full colour. Kies je voor luxe? Kies dan voor thermosfles graveren. Twijfel je nog over de beste drukmethode in jouw situatie? Vraag dan jouw offerte aan of mail/bel ons. Wij helpen jou graag verder. Bij ons kan een thermosfles bedrukken al vanaf 10 stuks!

Thermosfles graveren

Wil jij kiezen voor luxe relatiegeschenken? Thermosfles graveren is dan een hele mooi optie. Graveren doen wij door middel van een laser. Het materiaal wordt hierbij zo sterk verwarmd dat de kleur van het materiaal verandert en een contrast maakt. Dit zorgt voor een erg luxe uitstraling. Een bijkomend voordeel van graveren is dat de gravering permanent en slijtvast is. Thermosfles graveren is dus niet alleen heel mooi, maar gaat ook erg lang mee.

Thermosfles met logo

Thermosflessen zijn er in veel verschillende modellen en isolatieniveaus. Zo bieden wij thermosflessen met logo die warme dranken maar liefs 12 uur warm kunnen houden en koude dranken 24 uur koud. Dit zijn de modellen in ons top segment. Onze standaard modellen die heel gunstig zijn geprijsd houdt het grootste gedeelte warme dranken 6-8 uur warm en zo’n 15 uur koud, nog steeds een prima isolatiegraad dus. Wij bieden ook een groot aantal thermosflessen met logo aan die warme dranken kortdurend warm houden (circa 4 uur) tegen zeer lage prijzen. Wij adviseren jou graag over de ideale thermosfles met logo in jouw situatie.

Thermosfles personaliseren

Thermosfles personaliseren kunnen wij volledig op maat. Wil jij graag een model bestellen die all over in full colour moet worden bedrukt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een groot aantal thermosflessen kunnen wij personaliseren door ze volledig rondom te bedrukken. Vraag snel jouw offerte aan en wij sturen jou niet alleen een offerte, maar ook een gratis drukproef. Wil je graag telefonisch advies of via mail? Dat kan uiteraard ook! Thermosfles bedrukken doen wij tegen lage prijzen en wij kunnen ze in veel gevallen al binnen 2 weken leveren.