Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Strandballen bedrukken

Wil je goedkoop strandballen bedrukken of rondom bedrukte strandballen bestellen? Uit voorraad leveren wij veel verschillende kleuren strandballen al vanaf 250 stuks. Binnen veel verschillende prijsklassen. Al deze strandballen bedrukken wij lokaal in eigen beheer. Maar indien je een echte ' eye catcher' strandbal wilt waarbij op minimaal drie segmenten jouw logo zichtbaar is adviseren wij een custom made strandbal te kopen. Custom made strandballen bedrukken kan bij ons al vanaf 500 stuks!

Strandballen met logo

Uit voorraad strandballen met logo bestellen kan bij ons al vanaf 25 stuks. Wij kunnen deze strandballen binnen een week leveren. Het is mogelijk om strandballen met logo te bedrukken tot in full colour. De meeste gangbare optie is echter tampon/zeefdruk in 1 of 2 kleuren. Dit zijn dan ook de goedkoopste opties en die kunnen wij het snelst leveren. Wil je toch meer kleuren? Geen enkel probleem! Denk dan eens aan onze opties in full colour of laat strandballen met logo door ons op maat maken.

Custom made strandballen bedrukken

Indien jouw  voorkeur uitgaat naar een echte 'wannahave' strandbal met logo is het mogelijk de strandbal in eigen kleuren samen te stellen en rondom te bedrukken. Prijs is belangrijk, maar de uitstraling van een strandbal is minstens zo belangrijk. Je wilt tenslotte 'high-exposure'! Een strandbal moet goed en duidelijk zichtbaar zijn op het strand en/of bij het zwembad. Custom made strandballen bedrukken doen wij af fabriek. Kies je eigen PVC kleur en formaat. Doordat wij deze af fabriek custom made produceren kunnen wij een groot drukoppervlak bieden op de strandballen met logo. Vooraf ontvang je een illustratie ter goedkeuring, na goedkeuring gaat de productie van start. Custom made strandballen bedrukken bij Van Slobbe gaat dus altijd in overleg en wij garanderen optimale kwaliteit! De totale levertijd varieert. Custom-made strandballen bedrukken (in eigen pms kleur en rondom bedrukte strandballen) hebben een productietijd van circa drie/ vier weken waarna deze via lucht (circa twee/ drie dagen) of zeevracht (circa vier weken) verstuurd kunnen worden.

Welk formaat strandbal past bij mij: 
Uit voorraad zijn de meeste bedrukte strandballen in de formaten 16inch, 21 inch of 26 inch. Af fabriek vanaf 500 stuks maken wij custom made strandballen, in eigen formaat en kleur.
16 inch = opgeblazen ca 27 cm/ omvang 85 cm
21 inch = opgeblazen ca 35 cm/ omvang 110 cm
26 inch = opgeblazen ca. 40 cm/ omvang 130 cm

Strandballen kopen

Wil je een groot aantal strandballen kopen maar wel zonder bedrukking? Dat kan bij ons ook! Wij leveren een ruim assortiment aan strandballen die wij uit voorraad kunnen leveren. Al deze varianten kunnen wij eventueel ook zonder bedrukking leveren. Indien je nu bestelt ontvang je de strandballen binnen 3 werkdagen op het door jouw opgegeven adres. Strandballen kopen zonder bedrukking, ook dat doe je bij Van Slobbe!

Strandballen bedrukken met logo

Strandballen bedrukken met logo kan bij ons al binnen 10 werkdagen indien ze op voorraad zijn. Sommige modellen kunnen wij zelfs sneller leveren. Heb je de bedrukte strandballen snel nodig? Vraag dan snel een offerte aan en geef dit aan bij de opmerkingen. Wij kunnen een spoed levering verzorgen waardoor de bedrukte strandballen een paar dagen eerder kunnen worden geleverd en soms hebben wij strandballen op een gunstige locatie liggen. Ook dan kunnen wij sneller leveren. Als onze standaardlevertijd voor jou geen uitkomst biedt is het dus alsnog de moeite waard om een offerte aan te vragen! Strandballen bedrukken doen wij snel en in de best mogelijke kwaliteit!

Reuze strandbal laten bedrukken

Wij maken als fabrikant ook reuze strandballen met logo in een formaat van 120, 200, 300 cm diameter etc. Met snelle levertijden van circa 2~3 weken na goedkeuring van de mailproef heb je jouw bedrukte reuze strandbal in huis. Een reuze strandbal laten bedrukken is dus ook een erg leuke optie. Wij kunnen dit al vanaf 500 stuks! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Onze reuze strandballen met logo zijn tijdens een concert van De Toppers in 2015 in het publiek gegooid!

Reuze strandballen bedrukken

 

 

 

 

 

Bedrukte strandballen

Weet je nog niet precies welke bedrukte strandballen je wilt hebben? Niet gek, wij hebben ook zoveel keus! Heb je hulp nodig bij jouw keuze? Neem dan via de chat contact met ons op of mail/bel ons. Wij helpen jou graag verder! Wij zorgen ervoor dat je maximale ‘exposure’ krijgt door jouw bedrukte strandballen. Ook garanderen wij topkwaliteit, goede service en korte levertijden. Kortom, bedrukte strandballen bestel je bij Van Slobbe!

Ps: Ook leuk voor internationaal opererende bedrijven zijn onze globe strandballen. Creëer je eigen wereld, laat zien waar jouw  bedrijf allemaal actief is!  Plaats jouw logo in elk land of continent op de bedrukte strandballen.

Waar onze collega's stoppen, beginnen wij pas. Strandballen bedrukken, dat doe je dan ook bij Van Slobbe!