Quality Control

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de beste producten en diensten aan onze klanten om hen te helpen groeien. Als onderdeel van onze toewijding bieden we kwaliteitscontroleservices om ervoor te zorgen dat onze klanten producten van de hoogste kwaliteit ontvangen. Wij werken nauw met u samen gedurende het hele productieproces om ervoor te zorgen dat uw producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen en uw merkreputatie wordt beschermd.
 
Ons ervaren team biedt op maat gemaakte oplossingen en flexibele boekingsmogelijkheden voor fabrieksaudits, goedereninspecties, monitoring van containerbelading en certificering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.
 

Verzending

Spoorvervoer: Snel en betaalbaar. Directe en betrouwbare verbinding tussen China en Europa. Korte transittijd van ongeveer 16 dagen. Goedkoper dan luchtvracht en sneller dan zeevervoer. Flexibele opties voor levering tot aan de deur. Voorafgaande vervoersdiensten in heel China. Duurzaam en milieuvriendelijk transport. Dagelijkse GPS-tracking voor realtime monitoring.
 
Zeevervoer: Kostenbesparend transport. Betrouwbare en kostenefficiënte manier om goederen te vervoeren. Deur-tot-deur service. FCL- en LCL-opties beschikbaar voor flexibiliteit. Volledige douaneafhandeling en -verwerking. Geschikt voor alle soorten vracht. 30+ dagen.
 
Luchtvracht: Snel en betrouwbaar. Snelheid is onze topprioriteit. Ons eigen douane-entrepot en vrachtwagens stellen ons in staat om snel en flexibel te handelen. Ons netwerk zorgt voor een veilige en snelle levering van uw luchtvrachtzendingen door heel Europa. We halen ook zendingen op in heel Europa en vervoeren ze naar de luchthaven van Amsterdam voor wereldwijde levering. 8-10 dagen.
 

Certificeringen

 
 
We zijn trots op onze ISO 14001- en ISO 9001-certificeringen, twee breed erkende normen voor kwaliteits- en milieumanagement. Onze ISO 9001-certificering toont onze toewijding aan kwaliteitsbeheer, terwijl onze ISO 14001-certificering onze inzet toont om onze impact op het milieu te verminderen.
 
 
 

Import

We bieden probleemloze importdiensten om u te helpen producten van over de hele wereld te sourcen. Met onze uitgebreide ervaring in het importeren van goederen uit Azië werken we nauw samen met ons vertrouwde netwerk van leveranciers om de beste producten te vinden die aan uw specifieke behoeften voldoen.
 
Onze diensten omvatten alle aspecten van het importproces, waaronder product sourcing, leveranciersbeheer, kwaliteitscontrole, logistiek beheer en douaneafhandeling. We hebben een diepgaand begrip van importregelgeving en -vereisten en kunnen u begeleiden door de complexiteit van het importproces. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze importdiensten en hoe we uw bedrijfsgroei kunnen ondersteunen.
Neem contact met ons op
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: