Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Sokken bedrukken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Volledig op maat gemaakte sokken zijn dan een leuke optie! Wij kunnen sokken bedrukken in jouw eigen huisstijl, hierdoor kan je gegarandeerd indruk maken. Wij leveren ze al vanaf 250 stuks waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen voor 125 paar in de maat M en 125 paar in de maat L. Zo weet je zeker dat het grootste gedeelte van jouw doelgroep de sokken zullen passen. Ben je op zoek naar casual sokken met logo? Wij kunnen jouw logo prachtig in de sokken weven, waardoor hij écht opvalt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor bedrukte sportsokken of anti slip sokken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij gaan direct aan de slag. Met sokken bedrukken hebben wij al tientallen jaren ervaring, waardoor wij je goed van dienst kunnen zijn. Benieuwd hoe jouw ontwerp eruit komt te zien? Stuur hem dan naar ons toe en wij zorgen binnen 24 uur voor een gratis drukproef en een vrijblijvende offerte.

Vanaf 250 stuk(s) Donderdag 8 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,99
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 9 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 3,25
Vanaf 250 stuk(s) Donderdag 8 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,99
Vanaf 50 stuk(s) Maandag 12 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 3,58
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Donderdag 8 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,39
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) Maandag 12 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 5,54
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 1,90
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 4,38
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 5,14
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) -
vanaf € 5,18
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) -
vanaf € 3,68
Beschikbare kleuren:
Vanaf 25 stuk(s) -
vanaf € 2,82

Sokken met logo

Wij kunnen diverse soorten sokken met logo leveren. Of je nu op zoek bent naar een casual model of een variant met anti slip of juist naar sportsokken met logo. Wij hebben de geschikte optie! Sokken bedrukken doen wij op diverse manieren. Zo kan je kiezen voor een prachtige borduring in 1 of meer kleuren of een full colour print. Voor welke optie je ook kiest wij zorgen ervoor dat ze in de smaak zullen vallen bij de ontvangers en de sokken daarom ook echt worden gebruikt. Ben je op zoek naar leuke kerstsokken met logo? Ook deze kunnen wij leveren. Neem contact met ons op via de chat, e-mail of bel ons. Wij helpen je graag verder!

3 verschillende bedrukte sokken:

Bamboo bedrukte sokken

Volle kleur Digi-sokken (75% bamboe, 20% katoen en 5% spandex). De uniseks-buissokken beginnen wit en zijn digitaal gedrukt op het buitenoppervlak, waardoor een modieus en vibrand full-color accessoire ontstaat. Alle afgedrukte teksten moeten op volledige grootte groter dan 4 mm zijn om leesbaar te blijven. De sokken worden aangeboden in 2 standaardmaten, andere maten zijn beschikbaar op aanvraag. MOQ is 250 paar per ontwerp (gespreid over 2 maten). Elk paar is verpakt in een individuele polybag.

Sokken bedrukken

 

Polyester sokken bedrukken

Volle kleur Digi-sokken (95% polyester + 5% spandex). De uniseks-buissokken beginnen wit en zijn digitaal gedrukt op het buitenoppervlak, waardoor een modieus en vibrand full-color accessoire ontstaat. Alle afgedrukte teksten moeten op volledige grootte groter dan 4 mm zijn om leesbaar te blijven. De sokken worden aangeboden in 2 standaardmaten, andere maten zijn beschikbaar op aanvraag. MOQ is 250 paar per ontwerp (gespreid over 2 maten). Elk paar is verpakt in een individuele polybag.

Sokken bedrukken Polyester

Katoenen sokken bedrukken

Volle kleur Digi-sokken (100% katoen). De uniseks-buissokken beginnen wit en zijn digitaal gedrukt op het buitenoppervlak, waardoor een modieus en vibrand full-color accessoire ontstaat. Alle afgedrukte teksten moeten op volledige grootte groter dan 4 mm zijn om leesbaar te blijven. De sokken worden aangeboden in 2 standaardmaten, andere maten zijn beschikbaar op aanvraag. MOQ is 250 paar per ontwerp (gespreid over 2 maten). Elk paar is verpakt in een individuele polybag.

Custom Made Sokken