Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Sokken bedrukken

Custom made Sokken als relatiegeschenk?

Jazeker, wij maken uiteenlopende sokken zoals casual sokken met een logo ingeweven, bedrukte sportsokken tot anti slip sokken welke gebruikt worden op een trampoline.

 

3 verschillende bedrukte sokken:

Bamboo bedrukte sokken

Volle kleur Digi-sokken (75% bamboe, 20% katoen en 5% spandex). De uniseks-buissokken beginnen wit en zijn digitaal gedrukt op het buitenoppervlak, waardoor een modieus en vibrand full-color accessoire ontstaat. Alle afgedrukte teksten moeten op volledige grootte groter dan 4 mm zijn om leesbaar te blijven. De sokken worden aangeboden in 2 standaardmaten, andere maten zijn beschikbaar op aanvraag. MOQ is 250 paar per ontwerp (gespreid over 2 maten). Elk paar is verpakt in een individuele polybag.

Sokken bedrukken

 

Polyester sokken bedrukken

Volle kleur Digi-sokken (95% polyester + 5% spandex). De uniseks-buissokken beginnen wit en zijn digitaal gedrukt op het buitenoppervlak, waardoor een modieus en vibrand full-color accessoire ontstaat. Alle afgedrukte teksten moeten op volledige grootte groter dan 4 mm zijn om leesbaar te blijven. De sokken worden aangeboden in 2 standaardmaten, andere maten zijn beschikbaar op aanvraag. MOQ is 250 paar per ontwerp (gespreid over 2 maten). Elk paar is verpakt in een individuele polybag.

Sokken bedrukken Polyester

Katoenen sokken bedrukken

Volle kleur Digi-sokken (100% katoen). De uniseks-buissokken beginnen wit en zijn digitaal gedrukt op het buitenoppervlak, waardoor een modieus en vibrand full-color accessoire ontstaat. Alle afgedrukte teksten moeten op volledige grootte groter dan 4 mm zijn om leesbaar te blijven. De sokken worden aangeboden in 2 standaardmaten, andere maten zijn beschikbaar op aanvraag. MOQ is 250 paar per ontwerp (gespreid over 2 maten). Elk paar is verpakt in een individuele polybag.

Custom Made Sokken