VR Brillen kopen, klik hier >>>


Wat zijn VR brillen en hoe werken ze?

 

Binnen een paar seconden, bieden Virtual reality brillen de gebruiker een unieke 3D ervaring. U kijkt niet naar iets, maar u bent erbij; u ervaart het. VR brillen kunnen worden gebruikt met de meeste smartphones, zowel met Android als met IOS. Door het downloaden van veelal gratis VR Apps kunt u snel en eenvoudig van spelletjes of 3D films genieten. Het aanbod van apps groeit dagelijks. Ook in de wereld van de promotionele industrie worden steeds nieuwe mogelijkheden voor toepassingenen ontdekt.
Wat zijn de mogelijkheden?
De mogelijkheden zijn eindeloos … Nieuwe producten introduceren in 3D, het gebruik van social media om een grote potentiele doelgroep te bereiken, virtuele bezoekjes aan de showroom. En wat hebben wij te bieden?

18/06/2016


VR-bril gaat winkels helpen om meer te verkopen


Als eerste in de wereld gaat het Nederlandse Consumatics virtual reality, Vr Brillen, gebruiken voor consumentenonderzoek. ,,We zouden kunnen uitzoeken hoe mensen zich prettiger voelen in een ziekenhuis of tandartsstoel."

Voilà! Staat de verslaggever een tel geleden nog in een gewone kamer, een seconde later is hij geteleporteerd naar Schiphol, meer specifiek: etablissement Harvest Market. Ik loop rond, draai het hoofd en zie uitnodigende schappen vol fruit, smoothies en drankjes. Verderop bereidt het personeel verse broodjes. Plots verschijnt bovenaan het blikveld een stelling. ,,Ik voel mij hier op mijn gemak." 

Ik beweeg mijn ogen richting oordeel 'mee eens', een van de vijf keuzevakjes. Gehoorzaam beweegt de cursor mee. Door het fixeren van de ogen, loopt de cursor in een seconde of twee vol en wordt mijn keuze opgeslagen. Volgende vraag! ,,Cool hè?"zegt Thomas Vedder van onderzoeksbureau Consumatics, als de verslaggever vijf minuten later de virtualrealitybril afzet. 

Revolutie
Want uiteraard bevind ik me niet écht op de nationale luchthaven. ,,Dit is OSQAR, spreek uit als Oscar, de revolutie op het gebied van consumentenonderzoek." Het acroniem staat voor 'Off Site Query and Research', ongeveer te vertalen als 'vraagstelling en onderzoek niet ter plekke'. Bedenker is collega Thomas van Straaten, innovation manager bij Consumatics. 

Dankzij OSQAR hoeven we consumenten niet langer mee te nemen naar het restaurant, winkel, ziekenhuis of andere locatie die we willen onderzoeken, vertelt hij. ,,Door de VR-bril kan dat voortaan gewoon thuis op de bank." OSQAR maakt consumentenonderzoeken niet enkel gemakkelijker. ,,In de virtuele realiteit kunnen we de omgeving ook tweaken en kijken hoe mensen daarop reageren."

Pilot
Dat gebeurt in een andere pilot, waarbij in een koffiebar voor de ene testgroep alle merkuitingen van Douwe Egberts van de muren, posters en parasols zijn verwijderd. Bij de andere niet. Van Straaten: ,,De mensen die het koffiemerk wél zagen, geven aan beduidend meer zin in koffie te hebben en beoordelen de kwaliteit ervan als hoger."

Bron: David Bremmer 18-06-16, 11:13 Laatste update: 19-06-16, 09:02 
  

Virtual Reality bril Premium

Omdat we graag voorop lopen en innoveren, hebben wij een uiteraard een hippe VR bril in onze productrange; beschikbaar uit voorraad.
Virtual reality bril die bijna elke telefoon (3.5-6" formaat) past. The bril is zeer gemakkelijk te gebruiken: download een VR film van Google Play of APP store, plaats de telefoon in de bril en kijk binnen enkele seconden de filmpjes in virtual reality! Super voor s'avonds op de bank of om te delen met een groep vrienden.
Virtual Reality Brillen

VR Brillen bedrukken - Google cardboard

Naast ons premium model, hebben we ook twee promo modellen beschikbaar. Ieder met eigen kenmerken en eigenschappen. Om het eenvoudig te houden hebben we ze V1 (makkelijk te mailen) en V2 (gereed product) genoemd. V1 moet u dus zelf nog in elkaar zetten.
dit product is de nieuwe rage van 2016! Google, Apple en Samsung investeren mega bedragen in virtual reality waardoor de virtual reality brillen een uitermate geschikt relatiegeschenk is. Zo leveren wij VR brillen zoals de Google Cardboard welke wij all-over kunnen bedrukken met logo of tekst, zie onderstaande afbeelding.

 

Virtual Reality brillen relatitgeschenk

10/02/16

De virtual reality-brillen hebben de toekomst 

Virtual Reality leek lange tijd toekomstmuziek, maar inmiddels zijn grote bedrijven als Facebook, Samsung en Sony vergevorderd met de techniek. De drie giganten zijn ieder dichtbij de lancering van een eigen virtual reality-bril.Het idee achter virtual reality is eigenlijk heel simpel: dankzij een bril (of zogeheten head-mounted display) met ingebouwd scherm krijg je de getoonde beelden vrijwel direct op je netvlies. Ook ontvang je geen visuele informatie meer van je fysieke omgeving, bijvoorbeeld je huiskamer, omdat de bril je ogen volledig omsluit.

Het aantal toepassingen lijkt eindeloos. Virtual reality wordt vaak nog in één adem met games genoemd, maar kan bijvoorbeeld ook worden ingezet door makelaars om klanten een virtuele rondleiding door een potentieel huis te geven. Tijdens Prinsjesdag werd de bril door de NOS nog ingezet om de Troonrede via virtual reality te registreren.

Vooral Facebook ziet veel potentie in algemene toepassingen, zoals een virtuele kantoorruimte waarin presentaties gegeven worden en iedereen met elkaar kan praten. Zie het als een conference call waarbij alle deelnemers zich zo toch in dezelfde ruimte bevinden. 

10/02/16

Telefoon fabrikanten zetten in op luxe verpakking, verpakking welke gebruikt kan worden als VR Brillen.


'Verpakking nieuwe Alcatel-smartphone is ook vr-bril' Foto: Alcatel
Gepubliceerd: 11 februari 2016 06:44
Laatste update: 11 februari 2016 06:43 
 
 Een nieuwe smartphone van de Chinese smartphonemaker Alcatel wordt verpakt in een vr-bril.De doos van het apparaat doet ook dienst als een smartphonehouder met twee lenzen waar de gebruiker doorheen kan kijken, vergelijkbaar met de simpele vr-bril Google Cardboard.

Dat meldt Venturebeat op basis van een intern Alcatel-document. Naar verwachting wordt de Alcatel Idol 4S volgende week aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona.

Het apparaat krijgt een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en zal draaien op een Snapdragon 652-chip, aldus het document. Er zou 3 GB werkgeheugen en 16 GB opslagruimte zijn, met een 16-megapixelcamera.

Volgens Venturebeat zal het toestel in de VS worden verkocht voor minder dan 400 dollar (355 euro). Een Europese prijs is niet bekend. 

Naast de Idol 4S zou Alcatel van plan zijn om ook nog een goedkopere Idol 4 en verschillende nieuwe modellen in zijn nog goedkopere Pop- en Pixi-lijnen te lanceren. Het bedrijf houdt op 20 februari een persconferentie in Barcelona.
 

Google Cardboard Virtual reality brillen in elkaar zetten

 

De Google Cardboard Vr brillen worden plano aangeleverd en kun je zelf gemakkelijk in elkaar vouwen, zie onderstaande afbeelding of klik hier voor een PDF instruction sheet.
google cardboard vr brillen in elkaar zetten
google cardboard vr brillen vouwen