Webcam cover voor mijn privacy? Heb ik die nodig?

In het afgelopen halve decennium heeft de technologische industrie steeds betere camera's gemaakt voor mobiele telefoon, laptops, tablets en computerschermen.
Jarenlang hebben security onderzoekers aangetoond dat hackers de camera's kunnen overnemen om zo te bespioneren wie er aan de andere kant zit, zonder dat die persoon dat is opgevallen.

Laptop camera afdekken

Het aanschaffen van een sticker of een webcam cover is dan ook geen overbodige luxe.
Wij bieden een stevige webcam cover / privacy cover aan zodat je de camera makkelijk met hardware kunt afdekken wanneer je maar wilt. Wel zo veilig lijkt ons.

Webcam Cover kopen, maar welke is de beste voor mij?

Er zijn verschillende manieren om je online privacy te beschermen, zo kan je de webcam afdekken met een sticker, de goedkoopste manier, en zijn er systemen zoals de 'c slide', 'spishutter' of 'camjamr' webcam covers. Ons advies is om de webcam cover met een schuifsysteem te kopen, deze is namelijk makkelijk te bevestigen door middel van de stevige 3M tape en super handig te bedienen. Ook bedrukken wij de webcam cover all-over, maar ook minstens zo belangrijk is het papieren kaartje. Op deze manier kan je webcam cover als promotieartikel inzetten.

AVG - Europese privacywetgeving sinds 2018

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Nu hebben de lidstaten nog hun eigen nationale wetten, gebaseerd op de Europese privacyrichtlijn uit 1995.
Voorbereiding op de AVG: Wat kunt u als organisatie alvast doen om per 25 mei 2018 klaar te zijn voor de nieuwe privacywetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)?
Lees verder...

Bron: Autoriteit Persoonsgegevens

Klik op onderstaande afbeelding voor de verschillende soorten webcam covers.


Privacy cover webcam cover

Webcam covers bedrukken

Neem contact met ons op
Aanvraag custom made
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: