Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Bouwhelm bedrukken

Van Slobbe biedt het bedrukken van bouwhelmen aan. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en accessoires en heeft een uitgebreide collectie van kwaliteitsproducten waaruit klanten kunnen kiezen. Wij hebben een one-stop-shop voor bedrijven die op zoek zijn naar bedrukte bouwhelmen voor hun medewerkers. Wij hebben een breed assortiment aan bedrukte bouwhelmen, waaronder harde helmen, zachte helmen, full-face helmen, half-face helmen, en meer. Ook is er een verscheidenheid aan opties voor het bedrukken van de helmen, waaronder het gebruik van speciale inkten, flexfoliedruk, zeefdruk, en meer. Als klanten op zoek zijn naar een bedrijf dat kwaliteit bedrukte bouwhelmen aanbiedt, zijn zij bij Van Slobbe aan het juiste adres.

Bouwhelm bedrukken sticker

Bouwhelmen bedrukken

Vanaf 250 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 5 stuk(s) -
vanaf € 10,95
Vanaf 250 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,80
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,75

Kleine oplage bouwhelm bedrukken?

Bij een kleine afname, bijvoorbeeld 5 stuks, bedrukken wij de bouwhelm d..m.v. een sticker. Met deze sticker is het mogelijk om in full colour te bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je binnen 24 uur een gratis drukproef. Toch liever antistress bouwhelmen of sleutelhangers bestellen? Ook deze bouwhelmen bedrukken wij met jouw logo. Dit doen wij d.m.v. tampondruk in 1 kleur. WIl je weten hoe jouw logo erop zal staan? Een drukproef maken wij altijd gratis en is geheel vrijblijvend!

Veiligheidshelm bedrukken met logo

Wil je graag dat jouw medewerkers een veilgheidshelm met logo dragen? Dat kan! Onze Bouwhelm Whistler HP221 is gecertificeerd waardoor hij geschikt is om bijvoorbeeld in de bouw te gebruiken. Deze veiligheidshelm bedrukken in full colour kan bij ons al vanaf 25 stuks. Zo sla je dus 2 vliegen in 1 klap. Je zorgt er namelijk voor dat je medewerkers veilig kunnen werken en vergroot meteen jouw naamsbekendheid. Ook bij marketingacties kunnen veiligheidshelmen met logo worden ingezet. Laat ons weten wat voor soort helm je exact nodig hebt en wij zoeken daar de beste optie bij.

Bouwhelm met logo

Een bouwhelm met logo is zeker voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw erg leuk om weg te geven. Denk je eens in hoe leuk het zou zijn als al jouw medewerkers een bouwhelm met logo op hebben terwijl zij bezig zijn met een mooi bouwproject waar dagelijks veel mensen langs lopen. Een erg goede manier om jouw naamsbekendheid te vergroten! Bij Van Slobbe adviseren wij je graag over de mogelijkheden die wij bieden om dit te realiseren. Bouwhelm bedrukken, wij garanderen de best mogelijke service en kwaliteit!

Bouwhelm bedrukken met logo

Bedrukte Bouwhelmen met Logo - Professionele Bedrukte Bouwhelmen met Bedrijfslogo Maak uw medewerkers op de bouwplaats herkenbaar met onze bedrukte bouwhelmen met logo. Uitgebreide bedrukkingsopties beschikbaar." Bedrukte bouwhelmen met logo zijn een must-have voor elke bouwplaats. Maak uw medewerkers herkenbaar en zorg voor een professionele uitstraling met onze bedrukte bouwhelmen. Of u nu kiest voor een eenvoudige bedrukking of een uitgebreidere opdruk, wij bieden uitgebreide bedrukkingsopties. Laat uw bedrijfsnaam of logo op de bouwhelmen bedrukken en zorg voor een uniforme look onder uw medewerkers. Bestel nu uw bedrukte bouwhelmen!