Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Bouwhelm bedrukken

Wij bedrukken bouwhelmen voor kinderen en volwassenen al vanaf 50 stuks. De Whistler bouwhelm is een gecertificeerd hoofdbeschermingsmiddel. Het model 'Bouwhelm met logo' is bedoeld als promotieartikel en biedt bescherming maar is echter niet gecertificeerd. Het is belangrijk om hierop te letten bij de aankoop. Wij adviseren je graag!  Verder hebben wij ook anti stress bouwhelmen als sleutelhanger. Deze bouwhelmen kunnen wij eveneens voorzien van een bedrukking. Erg leuk als relatiegeschenk! 

Bouwhelm bedrukken sticker

Bouwhelmen bedrukken

Vanaf 5 stuk(s) Vrijdag 9 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 13,95
Vanaf 10 stuk(s) Vrijdag 9 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 5 stuk(s) -
vanaf € 8,50
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Donderdag 15 december - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 1,12
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Donderdag 15 december - Bedrukt in circa 14 werkdagen
vanaf € 0,92
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 9 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,07
Beschikbare kleuren:
Vanaf 100 stuk(s) Vrijdag 9 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 0,90
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Woensdag 7 december - Bedrukt in circa 8 werkdagen
vanaf € 0,98
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 9 december - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag

Kleine oplage bouwhelm bedrukken?

Bij een kleine afname, bijvoorbeeld 5 stuks, bedrukken wij de bouwhelm d..m.v. een sticker. Met deze sticker is het mogelijk om in full colour te bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je binnen 24 uur een gratis drukproef. Toch liever antistress bouwhelmen of sleutelhangers bestellen? Ook deze bouwhelmen bedrukken wij met jouw logo. Dit doen wij d.m.v. tampondruk in 1 kleur. WIl je weten hoe jouw logo erop zal staan? Een drukproef maken wij altijd gratis en is geheel vrijblijvend!

Veiligheidshelm bedrukken met logo

Wil je graag dat jouw medewerkers een veilgheidshelm met logo dragen? Dat kan! Onze Bouwhelm Whistler HP221 is gecertificeerd waardoor hij geschikt is om bijvoorbeeld in de bouw te gebruiken. Deze veiligheidshelm bedrukken in full colour kan bij ons al vanaf 25 stuks. Zo sla je dus 2 vliegen in 1 klap. Je zorgt er namelijk voor dat je medewerkers veilig kunnen werken en vergroot meteen jouw naamsbekendheid. Ook bij marketingacties kunnen veiligheidshelmen met logo worden ingezet. Laat ons weten wat voor soort helm je exact nodig hebt en wij zoeken daar de beste optie bij.

Bouwhelm met logo

Een bouwhelm met logo is zeker voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw erg leuk om weg te geven. Denk je eens in hoe leuk het zou zijn als al jouw medewerkers een bouwhelm met logo op hebben terwijl zij bezig zijn met een mooi bouwproject waar dagelijks veel mensen langs lopen. Een erg goede manier om jouw naamsbekendheid te vergroten! Bij Van Slobbe adviseren wij je graag over de mogelijkheden die wij bieden om dit te realiseren. Bouwhelm bedrukken, wij garanderen de best mogelijke service en kwaliteit!

Bouwhelm bedrukken met logo