Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Bouwhelm bedrukken

Wij bedrukken bouwhelmen voor kinderen en volwassenen al vanaf 50 stuks. De Whistler bouwhelm is een gecertificeerd hoofdbeschermingsmiddel. Het model 'Bouwhelm met logo' is bedoeld als promotieartikel en biedt bescherming maar is echter niet gecertificeerd. Het is belangrijk om hierop te letten bij de aankoop. Wij adviseren je graag!  Verder hebben wij ook anti stress bouwhelmen als sleutelhanger. Deze bouwhelmen kunnen wij eveneens voorzien van een bedrukking. Erg leuk als relatiegeschenk! 

Bouwhelm bedrukken sticker

Bouwhelmen bedrukken

 

Kleine oplage bouwhelmen bedrukken?

Bij een kleine afname, bijvoorbeeld 5 stuks, bedrukken wij de bouwhelm d..m.v. een sticker. Met deze sticker is het mogelijk om in full colour te bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je binnen 24 uur een gratis drukproef. Toch liever antistress bouwhelmen of sleutelhangers bestellen? Ook deze bouwhelmen bedrukken wij met jouw logo. Dit doen wij d.m.v. tampondruk in 1 kleur. WIl je weten hoe jouw logo erop zal staan? Een drukproef maken wij altijd gratis en is geheel vrijblijvend!

Bouwhelm met logo

Een bouwhelm met logo is zeker voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw erg leuk om weg te geven. Of denk hoe leuk het zou zijn als al jouw medewerkers een bouwhelm met logo op hebben terwijl zij bezig zijn met mooie bouwprojecten waar dagelijks veel mensen langslopen. Een erg goede manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Bij Van Slobbe adviseren wij je graag over de mogelijkheden die wij bieden om dit te realiseren. Bouwhelm bedrukken, wij garanderen de best mogelijke service en kwaliteit!

Bouwhelm bedrukken logo